Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikası ile  medyagazete.com (Gizlilik politikasında “medyagazete.com” olarak anılacaktır) üzerinden kullanıcıların medyagazete.com’da bulunan kişisel bilgilerinin kullanımı ve korunması düzenlenmektedir.

Kullanıcıların kişisel bilgileri, adı – soyadı, doğum tarihi, telefon numarası, e-posta adresi, T.C kimlik numarası gibi kullanıcıyı doğrudan ya da dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgi olup, bu gizlilik politikasında “kişisel bilgiler” olarak anılacaktır.

medyagazete.com kullanıcılarının kişisel bilgileri, bu gizlilik politikası ile belirlenen esas ve kapsam haricinde hiçbir şekilde kullanılmayacak ve ancak kullanıcının açık rızası ile üçüncü kişilerle paylaşılacaktır.

medyagazete.com, kişisel bilgilerin ve medyagazete.com kullanıcılarının gerçekleştirmiş olduğu işlem bilgilerinin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak için gerekli önlemleri almaktadır. medyagazete.com bu amaçla, başka programlar kullanabilir.

Ancak, medyagazete.com tarafından gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin almasına karşın internet sitesine ve/veya sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, medyagazete.com’un bu nedenle herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

Bir kullanıcının, bir başka kullanıcının bilgilerine ulaşması ve bu bilgileri değiştirmesi mümkün değildir.

Kullanıcının kişisel bilgileri, medyagazete.com haricinde yalnızca kullanıcı tarafından ulaşılabilir ve bu bilgiler ancak kullanıcı tarafından güncellenebilir.

Kullanıcının talebi ile kişisel bilgiler medyagazete.com tarafından da güncellenebilecektir.

medyagazete.com, kişisel bilgileri ölçümleme çalışmaları, reklam, tanıtım, pazarlama ile sair iletişim faaliyetleri amacıyla kullanabileceği ve Grup Şirketleri ile iş ortaklarıyla paylaşabileceği gibi medyagazete.com tarafından sunulan hizmet kalitesinin arttırılması ve site faaliyetlerinin daha iyi şekilde yürütülmesi amacıyla da kayıt altına alınabilir ve kullanabilir.

İdari kurumlar ve adli kurumlar tarafından gelen talepler ve bildirimler doğrultusunda kişisel bilgiler, Gizlilik Politikasına uygun olarak adli ve idari kurumlar ile paylaşılabilir.

Kullanıcının kişisel bilgileri; gerçekleştirilen işlemlerde gerekli görülmesi halinde, sürecin hızlandırılması ve kullanıcılar arasındaki iletişimi sağlamak amacıyla işleme dahil olan diğer kullanıcı ile paylaşılabilir.

medyagazete.com, internet sayfasını kullanan kullanıcıların istatistiksel bilgilerini, teknik bir iletişim dosyasını kullanarak elde edebilir. Kullanıcılar isterse, bu dosyayı engellemeye yönelik tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.

medyagazete.com internet sitesini ziyaret eden her kullanıcı, medyagazete.com gizlilik politikası hükümlerini kabul etmiş sayılacaktır.


© Copyrigth 2004 medyagazete.com  tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları medyagazete.com'a aittir.

medyagazete.com  sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır.

Bunlar medyagazete.com'dan yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.


medyagazete.com'daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. medyagazete.com hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.



Privacy Policy


We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies).

Generally, we will only use your information within the
medyagazete.com However, sometimes the medyagazete.com uses third parties to process your information.

medyagazete.com requires these third parties to comply strictly with its instructions and the medyagazete.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way.

When you interact with the
medyagazete.com we sometimes receive personal information about you.

For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the
medyagazete.com and its services.

When you use
medyagazete.com online services, we use cookies and collect IP addresses.

You can find out more about this in the
medyagazete.com cookies section of our full Privacy Policy.