19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3381
EURO35.1812
ALTIN2241.4
İlyas SABANCI

İlyas SABANCI

Mail: [email protected]

Başkan Kadir Kara!

Bu Şehir Gelişmiyorsa, İçi Boş Olarak Büyüyorsa Sebepleri Geçmiş Valilerin, Belediye Başkanlarının, Belediye Meclis Üyelerinin, İl Genel Meclisi Üyelerinin Etkili ve Yetkili Olduğunu Zannedenlerinin İyi Çalışmamalarından Kaynaklanıyor Olmasındandır.


Memleketini Sevdiğini Söyleyenler En Çok Zararı Verdi Bu Sahipsiz Osmaniye’ye.

Osmaniye Belediyesinin Yanlış Projeleri Bana Göre Şehrin 12 Yılını Boşa Harcamıştır.

Alt Geçit Çalışması Yaparak Üstteki Esnafları Mağdur Ederek Büyük Zararlar Vermiştir Osmaniye Belediyesi.

Osmaniye Belediyesi Tarafından yapılan, Plan Proje ve Araştırmasında Acele Edilen Tahmini Rakamlarla 200 Trilyon Harcanarak, Masallara Konu Olacak Şekilde Sonu Hüsran Olan “Masal Park” ile Bu Şehrin Parası Çöpe Gitmiştir.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara Belediye Başkanı Olduğu Dönem İçerisinde Çok Ülke Gezmesine Rağmen, Boşuna Gezdiği Ortaya Çıkmıştır.

İş Gezmekle Değil, Güzel Projeleri Almakla Başlar.

Demek ki Başkan Kara Gezdiği Onca Ülkeden Hiç bir Şey Almasını Becerememiş Olmalı ki Osmaniye’de Sadece Betonlaşmadan Başka Gelişme Yaşamıyor.

Osmaniye Belediyesinde Sanırım Her şey Güllük Gülistanlık Olmalı ki, Bırakın MHP Belediye Meclis Üyelerini, Hiçbir Partinin Belediye Meclis Üyeleri Sesini Çıkarmıyor(!?)

Danıştay’a Bile Konu Olan Adam Kayırma, Haksız Yere 1 Trilyon Fazladan Mesai Yazılmalarına, Aynı Kişilere Doğrudan Teminle Adaletsiz Olarak İş Vermelerine, Neden Sesini Çıkarmadı Muhalif Belediye Meclis Üyeleri(!)

Bu Memlekette Haksızlık Yapan, Adaletsizlik Yapan, Adam Kayıran, Her Kim Olursa Olsun Elbet Hesap Vereceği Gün Gelecektir ALLAH’a.

Dürüst Çalışan Tüm Siyasetçilere Asla Lafımız Olamaz. Biz Bu Şehirde Doğduk Bu Şehrin Ekmeğini Yiyoruz. Bu Şehire’de Sahip Çıkmak Zorundayız.

Kadir Başkana Tavsiyemdir:

Vaz Geç Artık Bu Betonlaşma Sevdasından.

İlk Seçildiğinde Söz Verdiğin Gibi Eşit Ol, Adil Ol, Tarafsız Ol ve Osmaniyemizi Hak Ettiği Yere Taşı…



 

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar