28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3272
EURO35.1617
ALTIN2303.8

Yılmaz: Samsunun gelişimine en büyük desteği bizler vereceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz: Samsunun gelişimine en büyük desteği bizler vereceğiz
Abone ol
ÇARŞAMBA BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN, AYVACIK BELEDİYE BAŞKANI HALİL KALAYCI, SALIPAZARI BELEDİYE BAŞKANI HALİL AKGÜL, İŞ ADAMLARI İSMET KESKİN VE NAMIK SARIOĞLU, ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI (ÇTB) YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAZIM YILMAZ VE MECLİSE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Bazı belediye başkanlarını tebrik ziyaretinde ağırlayan Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım, "Samsun’un gelişimine en büyük desteği bizler vereceğiz" dedi.


Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, iş adamları İsmet Keskin ve Namık Sarıoğlu, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve borsa meclisine ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.



“Daha güçlü Çarşamba daha güçlü Ayvacık ve Salıpazarı”


Doğan, Kalaycı, Akgül, Keskin ve Sarıoğlu’nu ağırlayan Başkan Yılmaz, ilçeler arası birlik, beraberlik ve dayanışmanın devam ettiği sürece Samsun başta olmak üzere Samsun’un tüm ilçelerinin gelişiminin hızla devam edeceğini vurguladı. Yılmaz, “Çarşambamız her zaman ticaret, bolluk ve bereketin kenti olmuştur. İlişkilerimizin güçlü olduğu kardeş ilçemiz Salıpazarı’nın tarım ile öne çıkması, Ayvacık’ın zaman içerisindeki gelişimi ve turizm ile öne çıkışı şehrimiz için büyük bir başarıdır. Bu hususta Belediye Başkanlarımız Halit Doğan, Halil Kalaycı ve Halil Akgül Beyi ve tüm emek verenleri kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar ortak çalışmalardır, ilçelerimiz ve milletimiz için tüm imkanlarımızla sunduğumuz hizmetleri daha da artırmayı amaçlıyor, daha güçlü bir Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı için görevlerimizi yerine getiriyoruz” ifadelerine yer verdi.


İlçelerin sosyal ve ekonomik hayatının gündeme alındığı tebrik ziyaretinde ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezai Atsan ve Erol Akça, Meclis Üyeleri Nurettin Öztekin, Remzi Erdönmez, Mehmet Arslan, Mehmet Çalışkan ve İlhan Peker hazır bulundu.


Yılmaz, Başkan Doğan, Kalaycı, Akgül, Keskin ve Sarıoğlu’na ziyaretleri için teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyolog Adem Palabıyık: “Kılıçdaroğlunun iktisatçı danışmanları, tekrardan faiz devleti istiyor”Önceki Haber

Sosyolog Adem Palabıyık: “Kılıçdaroğlunu...

Kayapınar Belediyesinden vatandaşlara spor alanında destekSonraki Haber

Kayapınar Belediyesinden vatandaşlara sp...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar