25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5748
EURO35.0319
ALTIN2435.1

Yangında mahsur kalan anne ve babasını kurtarmak için dumanların arasına girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yangında mahsur kalan anne ve babasını kurtarmak için dumanların arasına girdi
Abone ol
SULTANGAZİ’DE BİR BİNANIN ÇATI KATINDA ÇIKAN YANGINDA EVDE BULUNAN YAŞLI ÇİFT, YOĞUN DUMAN NEDENİYLE EVDE MAHSUR KALDI. AYNI BİNADA BULUNAN YAŞLI ÇİFTİN OĞLU, ANNE VE BABASINI YANGINDAN KURTARIRKEN DUMANDAN ETKİLENEN 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI. OLAY, SAAT 02:45 SIRALARINDA SULTANGAZİ ESENTEPE MAHALLESİ 2367.SOKAK’TA YAŞANDI. EDİNİLEN BİLGİYE GÖRE, 5 KATLI BİR BİNANIN ÇATI KATINDA HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR SEBEPLE YANGIN ÇIKTI. BİNANIN EN ÜST KATINDA BULUNAN YAŞLI ÇİFT YOĞUN DUMAN NEDENİYLE EVLERİNDE MAHSUR KALDI. AYNI BİNADA İKAMET ETTİĞİ ÖĞRENİLEN YAŞLI ÇİFTİN OĞLU, ANNE VE BABASINI DUMANLAR ARASINDAN KURTARARAK DIŞARIYA ÇIKARDI. MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ KORKU VE PANİKLE MAHALLE SAKİNLERİ SOKAĞA DÖKÜLÜRKEN İHBAR ÜZERİNE OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA İTFAİYE VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ. İTFAİYE EKİPLERİ BİNADA ÇIKAN YANGINI KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALIRKEN DUMANDAN ETKİLENEN 3 KİŞİ İLK MÜDAHALELERİNİN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILDI.

Sultangazi’de bir binanın çatı katında çıkan yangında evde bulunan yaşlı çift, yoğun duman nedeniyle evde mahsur kaldı. Aynı binada bulunan yaşlı çiftin oğlu, anne ve babasını yangından kurtarırken dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.


Olay, saat 02:45 sıralarında Sultangazi Esentepe Mahallesi 2367.Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Binanın en üst katında bulunan yaşlı çift yoğun duman nedeniyle evlerinde mahsur kaldı. Aynı binada ikamet ettiği öğrenilen yaşlı çiftin oğlu, anne ve babasını dumanlar arasından kurtararak dışarıya çıkardı.


Mahalleli sokağa döküldü


Korku ve panikle mahalle sakinleri sokağa dökülürken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri binada çıkan yangını kısa sürede kontrol altına alırken dumandan etkilenen 3 kişi ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar