29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

Yalovada et ve tavuk reyonlarına denetim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalovada et ve tavuk reyonlarına denetim
Abone ol
ALTINOVA BELEDİYESİ ZABITA AMİRLİĞİ EKİPLERİ, İLÇEDEKİ KASAP VE MARKETLERİN ET VE TAVUK REYONLARINI DENETLEDİ. ZABITA EKİPLERİ, TİTİZ BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ. ZABITA EKİPLERİ, ESNAFI İLE VATANDAŞIN DAHA İYİ ŞARTLARDA BULUŞTURULMASI AMACIYLA KONTROLLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. (MEHMET MERCAN/YALOVA-İHA)

Yalova Altınova Belediyesi zabıta ekipleri, içinde bulunduğumuz ramazan ayı ve kısıtlamaların yaşandığı günlerde denetimlerine aralıksız devam ediyor. Zabıta ekipleri kasaplarda denetimler gerçekleştirdi.


Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçedeki kasap ve marketlerin et ve tavuk reyonlarını denetledi. Zabıta ekipleri, titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, esnafı ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla kontrollerini aralıksız sürdürüyor. Ramazan ayı ve sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte Covid-19 tedbirleri kapsamında işletmeleri “Dinamik Denetim Modeli “ile denetleyen Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği Ekipleri; vatandaşların, sağlıklı ve kurallara uygun gıda maddeleri tüketebilmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak et ve tavuk reyonlarını denetleyen zabıta ekipleri; işletmeleri temizlik, ruhsat, hijyen kurallarına uygunluk ve ürün gramajı yönünden incelemede bulundu. Ekipler, kasap ve marketlerin et ve tavuk reyonlarında çalışanları, maske, mesafe, temizlik ve eldiven kullanımı konusunda da uyardı.


Vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Halk sağlığının korunması ve gıda güvenliği konusunda denetimlerimizi sürdüreceğiz. Kurallara uyan ve halkın sağlığına önem veren esnafımıza da teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.


Bu tür denetimlerin hem kendileri açısından hem de vatandaşın sağlığı açısından olumlu bulduklarını dile getiren esnaf ise, "Altınova Belediyemizin yapmış olduğu uygulamaları yerinde ve olumlu buluyoruz. Bu tür uygulamaların yapılmasını hem biz işletmeciler hem de tüketiciler için daha faydalı olacağına inanıyoruz" diye konuştular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar