24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5755
EURO34.8874
ALTIN2435.8

Vali Yılmaz’ın da katılımı ile Doğa yürüyüşü yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’ın da katılımı ile Doğa yürüyüşü yapıldı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tarafından “15 Temmuz şehitleri anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısı ile doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tarafından “15 Temmuz şehitleri anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısı ile doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Karaçay Şelalesine gerçekleşen doğa yürüyüşüne, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, OKÜ rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Garnizon Komutanı ve 39.MKNZ.  P. TUG. K.YRD. T. Albay Gürsel Kanca, Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Metin Arslanbaş, İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu  Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Kürşat Hazar, OKÜ Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, OKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyeleri  ile öğretim elemanları ve üniversitemiz personeli katıldı.

Yürüyüş öncesinde Zorkun Yaylası Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda bir araya gelen il protokolüne yemek ikramı yapıldı.

Daha sonra bu anlamlı programın  düzenlemesinden dolayı OKÜ  Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'u ve ekibini tebrik ettiklerini ifade eden Vali  Dr. Erdinç Yılmaz'a Karaçay yürüyüşünün yapılacağı alanda OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından Türk bayrağı takdim edildi. 

Daha sonra Rektör  Prof. Dr. Turgay Uzun ve beraberindekiler ODAK üyelerinin rehberliğinde Karaçay Şelalesi'ne yürüyüş gerçekleştirdi.

OKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu  Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Kürşat Hazar, "Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. Bu anlamlı yürüyüşe en anlamlı katkıyı sağlayan Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz'a ve üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'a teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle kara günleri bizlere göstermesin. şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz." dedi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ise "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan için, bayrak için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizle birlikte 15 Temmuz şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar