29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Vali Taşbilekten “Bayramınız Kemerli Olsun” denetimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Taşbilekten “Bayramınız Kemerli Olsun” denetimi
Abone ol
GÜMÜŞHANE VALİSİ KAMURAN TAŞBİLEK, RAMAZAN BAYRAMI TRAFİK TEDBİRLERİ KAPSAMINDA "BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN" SLOGANIYLA 81 İLDE EŞ ZAMANLI OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN TRAFİK UYGULAMASINA KATILDI.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Ramazan Bayramı trafik tedbirleri kapsamında "Bayramınız Kemerli Olsun" sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen trafik uygulamasına katıldı.


Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Celal Tasci, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek ve GESOB Başkanı Beyler Kara Ramazan Bayramı trafik tedbirleri kapsamında Akçakale Polis Kontrol noktasında, trafik denetimine katıldı. Vali Taşbilek sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle bayram trafiğine çıkacak sürücülere emniyet kemeri kullanımı, hız ihlalleri, cep telefonu kullanımı, uykusuz ve yorgun araç kullanmama konusunda uyarılarda bulunan Vali Taşbilek, vatandaşlara pestil ve köme ikram etti.


Bayramda yola çıkacak vatandaşlara uyarılarda bulunan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “Malumunuz önümüz bayram yollar çok yoğun herkes memleketine gidiyor yakınlarını sevdiklerini görmeye gidiyor. Bu yoğunluk Allah korusun kazalara ve insanlarımızın zarar görmesine hatta ölümlere bile sebebiyet verebilecek bir yoğunluk. Bugün buradaki amacımız dikkat çekmekti, farkındalık oluşturmaktı. Bugün Türkiye’nin her yerinde saat 18:00’da ve 11:00’da farkındalık için denetimlere çıkıyoruz. Valiler, kaymakamlar, emniyet müdürleri, jandarma komutanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanları ve temsilcileri. Buradaki öncelikli amacımız vatandaşlarımızın kemerlerini takmaları, bayramımız kemerli olsun diyoruz, bu bayramdaki sloganımız mottomuz budur. Bütün insanlarımızın dikkatini buna çekmeye çalışıyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dolu sonrası selÖnceki Haber

Dolu sonrası sel

Burak Elmas: Biz seçimleri yapmak adına elimizden gelen her şeyi yaptıkSonraki Haber

Burak Elmas: Biz seçimleri yapmak adına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar