25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4942
EURO34.9854
ALTIN2433.5

Vali Polat, “Şiddetin her türlüsüne karşıyız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Polat, “Şiddetin her türlüsüne karşıyız”
Abone ol
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISINDA KONUŞAN YOZGAT VALİSİ ZİYA POLAT, ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞI OLDUKLARINI SÖYLEYEREK “ŞİDDETTE SAYININ BİR OLMASI BİLE BİZİM İÇİN ÇOK YÜKSEK. HEDEFİMİZ SIFIR CAN KAYBI, SIFIR ŞİDDET.” DEDİ.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele toplantısında konuşan Yozgat Valisi Ziya Polat, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını söyleyerek “Şiddette sayının bir olması bile bizim için çok yüksek. Hedefimiz sıfır can kaybı, sıfır şiddet.” dedi.


Yozgat Valiliği Toplantı Salonunda Vali Ziya Polat başkanlığında düzenlenen programa Belediye Başkanı Celal Köse, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Müftüsü Ali Gülden, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.


Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Vali Polat, toplum olarak şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını söyledi. Vali Polat, “Şiddette sayının bir olması bile bizim için çok yüksek. Hedefimiz sıfır can kaybı, sıfır şiddet. Bu konuda da tüm kurum ve kuruluşlarımızla, STK’larımızla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu sadece günlük, aylık değil hayatımızın her alanında olması gereken davranış şeklidir. Sadece kadına karşı şiddet değil, toplumdaki şiddet yönelimini, sebeplerini bulmak buna uygun çözümler araştırmak için kurumlarımız, üniversitemiz buradalar. Hep beraber çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.” şeklinde konuştu.


Şiddetle mücadelede ailenin önemine de değinen Vali Polat, “Örfümüzü, adetimizi hatırlayıp aile yapımızı koruyarak, inançlarımıza bağlı olarak yaşamalıyız. İnşallah bunu toplumun her tarafına yayıp şiddetin sıfır olduğu günleri görürüz. Bu konuda aileden, çocuklarımızdan başlayıp onlara eğitim vermek, farkındalığı artırmak için de kurum ve kuruluşlarımızla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz sıfır şiddettir.” ifadelerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erbaada 3 gün festival heyecanı yaşanacakÖnceki Haber

Erbaada 3 gün festival heyecanı yaşanaca...

Hastanede daha iyi hizmet için çabaSonraki Haber

Hastanede daha iyi hizmet için çaba

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar