29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3666
EURO34.9744
ALTIN2325.0

Vali Demirtaş sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Demirtaş sağlık çalışanlarının bayramını kutladı
Abone ol
MARDİN VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MAHMUT DEMİRTAŞ MESAİ BAŞINDAKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI KUTLADI.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş mesaideki sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı.


Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte Mardin Devlet Hastanesinde mesai başındaki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramını kutlayan Vali Demirtaş kendilerine gül de verdi. Daha sonra serviste bulunan hastalar ziyaret eden Vali Demirtaş, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Ramazan Bayramlarını tebrik etti.


Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının vatandaşa hizmet için ailelerinden uzak kaldığını vurgulayan Vali Demirtaş, "Sağlık teşkilatı gerçekten hep vatandaşımızı öncelediler. Şu ana kadar gerçekten vatandaşlarımıza hizmet etmek için çocuklarından ve ailelerinden uzak kaldılar. Onlara ben çok teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Tüm Mardin halkı adına hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.


Kısıtlama kurallarına bayram sonrasına kadar riayet edilirse Mardin’de vakaların daha da azalacağını aktaran Vali Demirtaş, "Biliyorsunuz tam kapanma sürecine girdik. Vatandaşlarımız bugüne kadar kurallara çok güzel bir şekilde uydular. İnşallah bundan sonra da bu kuralları bayram sonrasına kadar da götürürsek bu vaka sayılarının çok daha azalacağını düşünüyorum. İnşallah tekrardan mavi kategoriye gireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.


Mardin’de kurallara daha iyi bir şeklide uymaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulunan Vali Demirtaş, "Tüm vatandaşlarımıza buradan daha dikkatli olmalarını ve bu kurallara daha güzel bir şekilde uymalarını rica ediyorum. Aynı zamanda tüm Mardinli hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar