29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3

Uşak Üniversitesinin 20 projesi destek kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uşak Üniversitesinin 20 projesi destek kazandı
Abone ol
UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 33 PROJEDEN 20 PROJE TÜBİTAK TARAFINDAN DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI. 20 ÖĞRENCİYLE BİR ARAYA GELEN REKTÖR EKREM SAVAŞ, “ÖĞRENCİLERİMİZİN PROJE YAPMALARI VE BU PROJELERİYLE TÜBİTAK’TAN DESTEK ALMALARINDAN DOLAYI GURUR DUYUYORUZ.” İFADELERİNİ KULLANDI.

Uşak Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen 33 projeden 20’si, destek almaya hak kazandı. 20 öğrenciyle bir araya gelen Rektör Ekrem Savaş, “Öğrencilerimizin proje yapmaları ve bu projeleriyle destek almalarından dolayı gurur duyuyoruz” dedi.



Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı çerçevesinde destek almaya hak projeler belli oldu. Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan programda Uşak Üniversitesinin değişik fakültelerinde öğrenim gören öğrencilerden 33 proje başvurusu yapıldı. Yapılan bu başvurulardan 20 proje, desteklenmeye hak kazandı. Elde edilen bu başarının ardından Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, destek almaya hak kazanan 20 öğrenci ve danışmanlarıyla bir araya gelerek teşekkür belgesi takdim etti.



Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesinin son yıllarda yaptığı çalışmalarla proje sayısını artırdığına dikkat çekerek sadece üniversitemiz akademisyenlerinin değil öğrencilerimizin de proje ürettiklerini belirtti. Bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Rektör Savaş “Öğrencilerimizin proje yapmaları ve bu projeleriyle destek almalarından dolayı gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin yaptığı 33 projenin 20’si desteklenmeye hak kazandı. Başta öğrencilerimiz olmak üzere onları proje hazırlama süreçlerinde destekleyen ve projelerinde danışmanlık yapan öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yağmur rüzgâr demeden atları dörtnala koşturarak cirit oynadılarÖnceki Haber

Yağmur rüzgâr demeden atları dörtnala ko...

Bitliste tarımsal ilaçlamada ZİHA kullanımıSonraki Haber

Bitliste tarımsal ilaçlamada ZİHA kullan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar