160x600
07 Nisan, 2025, Pazartesi
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ukrayna-Rusya arasındaki müzakerelerin bir sonraki turu Türkiyede

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ukrayna-Rusya arasındaki müzakerelerin bir sonraki turu Türkiyede
Abone ol
UKRAYNA-RUSYA ARASINDAKİ MÜZAKERELERİN BİR SONRAKİ TURU TÜRKİYE’DE
Wordpress Hosting

Ukrayna-Rusya arasındaki devam eden müzakerelerin bir sonraki turunun 28-30 Mart tarihlerinde yüz yüze olarak Türkiye’de yapılacağı duyuruldu.


Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 32’inci gününe girerken, Ukrayna-Rusya arasındaki müzakereler devam ediyor. Ukrayna’nın müzakere heyetinde yer alan parlamento üyesi David Arakhamia sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna-Rusya arasındaki devam eden müzakerelerin bir sonraki turunun 28-30 Mart tarihlerinde Türkiye’de yapılacağı duyurarak, “Bugün videokonferans yoluyla yapılan müzakerelerde, bir sonraki turun yüz yüze olarak 28-30 Mart tarihlerinde Türkiye’de yapılmasına karar verildi. Ayrıntılar daha sonra gelecek" ifadelerini kullandı.


Rus heyetine başkanlık eden Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Vladimir Medinsky ise yaptığı açıklamada, "Bugün Ukrayna tarafı ile videokonferans yoluyla yapılan görüşmelerde bir sonraki turun 28-30 Mart tarihlerinde yüz yüze gerçekleşmesi kararı alındı" dedi.


Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakerelerin birkaç turu Belarus’un Brest bölgesinde yüz yüze yapılmış ardından görüşmelerin çevrimiçi olarak devam etmesi kararı alınmıştı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vatandaşlar mobil deprem simülasyonunda depremi yaşadıÖnceki Haber

Vatandaşlar mobil deprem simülasyonunda...

Kütahyada otobüs fiyatlarını pahalı bulan vatandaşlar trene yöneldiSonraki Haber

Kütahyada otobüs fiyatlarını pahalı bula...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar