28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Tuzlanın Özel Çocukları 23 Nisanda Ünlü Fenomenlerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuzlanın Özel Çocukları 23 Nisanda Ünlü Fenomenlerle buluştu
Abone ol
TÜRKİYE’NİN İLK FENOMEN AKADEMİSİ OLAN BOOM CLUB’A KATILAN, MEHMET JAVEED, YİĞİT RESMİ, SAMETİZS, AYSUDE RESMİ, BARIŞ RESMİ, ÖZNUR GARİP, ERENİZX VE YEŞİM RESMİ HESAPLARININ SAHİBİ GENÇLER, TUZLA’DA YAŞAYAN VE TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI ÖZEL ÇOCUKLAR KOMİSYONU İLE AİLEYİ GÜÇLENDİRME KOMİSYONU TARAFINDAN TAKİP EDİLEN ÇOCUKLARIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADILAR.

Türkiye’nin ilk fenomen akademisi olan Boom Club’a katılan, Mehmet Javeed, Yiğit Resmi, Sametizs, Aysude Resmi, Barış Resmi, Öznur Garip, Erenizx ve Yeşim Resmi hesaplarının sahibi gençler, Tuzla’da yaşayan ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu ile Aileyi Güçlendirme Komisyonu tarafından takip edilen çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladılar. Sosyal medya fenomenleri ile çocukların bir araya gelmesi keyifli anlara sahne oldu.



Türkiye’nin ilk fenomen akademisi olan Boom Club’a katılan ve toplam takipçi sayıları 18 milyona ulaşan 8 fenomen, Tuzla’da yaşayan ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu ile Aileyi Güçlendirme Komisyonu tarafından takip edilen çocukların evlerine konuk oldular. Mehmet Javeed, Yiğit Resmi, Sametizs, Aysude Resmi, Barış Resmi, Öznur Garip, Erenizx ve Yeşim Resmi hesaplarının sahibi gençler Tuzla programına, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı ziyaret ederek başladılar. Çarşıyı gezen fenomenler, Gönül Elleri Çarşısı içerisinde bulunan Değişen Oyuncak Atölyesi’nde bulunan çocuklar ile oyunlar oynadılar. Gönül Elleri Çarşısı’nın çalışmaları hakkında bilgi alan fenomenler, Gönül Elleri Çarşısı tarafından takip edilen çocuklar ile buluştular. Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen buluşmalarda fenomenler, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak hediye verdiler. Sosyal medya fenomenleri ile çocukların bir araya gelmesi keyifli anlara sahne oldu.



“Çocukları mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz”


23 Nisan dolayısıyla Tuzla’da yaşayan çocukları ziyaret eden sosyal medya fenomeni Yiğitcan Çakmak,” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kardeşlerimize hediyeler dağıttık. Şu anda onları mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz. Bugün bizler için çok özel bir gündü. Hem ulusal egemenliğimizi paylaştığımız hem de çocuklarımızın bayramı olan bir gün. Çocukları mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.



“Çocuklara bir şey katabilmişsek bu beni çok mutlu eder”


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür eden Aysude Örnek,” Ben çocukları çok seviyorum. Onları bugün mutlu etmek beni de mutlu etti. Onların o gülümsemesini görmek, onlarla sohbet etmek, dertlerini dinlemek, aslında daha çok zaman geçirmek isterdim ama maalesef pandemiden dolayı çok fazla zaman geçiremedik. Onlara bir şey katabildiysek bu beni çok mutlu eder. Biz Boom Club üyeleri olarak böyle sosyal sorumluluk projelerine yatkınız. Tuzla Belediyesi’de bize böyle imkan sundu. Çocukları tespit ettiler. Bize oyuncak verdiler. Biz de onları çocuklara dağıttık. Tuzla Belediyesine ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar