16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5108
EURO34.5919
ALTIN2497.5

Tuzlada ‘İstiklalden İstikbale Çanakkale Sergisi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuzlada ‘İstiklalden İstikbale Çanakkale Sergisi açıldı
Abone ol
TUZLA’DA, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106'NCI YILI NEDENİYLE ‘İSTİKLALDEN İSTİKBALE ÇANAKKALE SERGİSİ’ RUMELİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE AÇILDI. İÇERİSİNDE ÇANAKKALE RUHUNU ANLATAN ESERLERİN OLDUĞU SERGİ, 10 NİSAN’A KADAR ZİYARETÇİLERİNE AÇIK OLACAK.

Tuzla’da, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yılı nedeniyle ‘İstiklalden İstikbale Çanakkale Sergisi’ Rumeli Kültür Merkezi’nde açıldı. İçerisinde Çanakkale ruhunu anlatan eserlerin olduğu sergi, 10 Nisan’a kadar ziyaretçilerine açık olacak.


18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde, Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yılı nedeniyle ‘İstiklalden İstikbale Çanakkale Sergisi’ açıldı. Açılışa, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Başkan Yazıcı’nın eşi ve Gönül Elleri Çarşısı’nın kurucu üyelerinden Dr. Fatma Yazıcı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Kurdele kesiminin ardından Başkan Yazıcı, sergiyi gezdi. Çanakkale ruhunu anlatan eserlerin olduğu ‘İstiklalden İstikbale Çanakkale Sergisi’ 10 Nisan’a kadar koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında açık kalacak.


“Rabbim inşallah Çanakkale ruhuyla geleceğe adım atmayı ve şekillendirmeyi nasip eder”


Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Böylesine önemli bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Sabah çelenk koyma töreni ve sergi ile birlikte, bütün yurtta kutlanıyor. Çanakkale Zaferi’nde yaşanan ruhu ve o zaman ki birlikteliği ve beraberliği de Rabbim İnşallah, ülkemiz var olduğu sürece hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde aynı ruhla geleceğe adım atmaya ve şekillendirmeyi nasip eder” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar