20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Türkiyenin tüm illerini gezdi, şimdi dünyayı geziyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiyenin tüm illerini gezdi, şimdi dünyayı geziyor
Abone ol
GEZİ MACERASI İŞ AMACIYLA BAŞLAYAN VE SONRASINDA DOĞA İLE TARİHE OLAN MERAKI ARTAN ARİF ANTLI, KISA ZAMANDA TÜRKİYE’DE 81 ŞEHİR YÜZLERCE İLÇE VE KÖY, AVRUPA’DA İSE 13 ÜLKE GEZDİ.

Gezi macerası iş amacıyla başlayan ve sonrasında doğa ile tarihe olan merakı artan Arif Antlı, kısa zamanda Türkiye’de 81 şehir yüzlerce ilçe ve köy, Avrupa’da ise 13 ülke gezdi.


Gezi macerasının iş amacıyla başladığı öğrenilen Arif Antlı, doğa ve tarihe olan merakının artmasıyla kısa zamanda 81 ilde yüzlerce ilçe ve köy gezdi. Türkiye ile yetinmeyen Antlı, Avrupa’da ise 13 ülke gezdi. Seyahat etmenin kendisine huzur verdiğini; yeni ülkeler, şehirler ve yeni insanlar tanımanın, onları dinlemenin kendisini motive ettiğini dile getiren Arif Antlı, gezmeye ve yeni yerler görmeye devam edeceğini anlattı.


"Güzel tepkiler gelmeye başladı"


“Gezip Göreceğim” sloganıyla bir çok noktaya giden Arif Antlı, “Gezdiğim yerlerdeki çekinmiş olduğum fotoğrafları ve buralarla ilgili bilgileri insanlarla paylaşmaya başladım. Sonrasında arkadaşlarım bana çok geziyorsun en azından gezdiğin yerlerden kısa kısa videolar da olsa çekip, sosyal medyada paylaşabilirsin dediler. Her ne kadar kamera önü sevmesem de dijital çağa ayak uydurmak için arkadaşlarımın dediklerini yapmaya başladım” dedi.


"2 defa mağaralarda zehirlendim"


Yeni yerler görme ve keşfetme aşkından ötürü tehlikelerle karşılaştığını anlatan Arif Antlı, “Tarihi yerler mağaralar, kaleler, tüneller, eski yapılar, harabeler yani buram buram tarih kokan yerlere karşı çok merakım olduğundan bazen hırsıma ve inadıma yenik düşebiliyorum. Bundan dolayı da 2 defa mağaralarda zehirlendim. Kanyonda düşme tehlikesi geçirdim” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yağışlar çiftçiye umut oldu, şimdi gözler nisan yağmurlarındaÖnceki Haber

Yağışlar çiftçiye umut oldu, şimdi gözle...

Antibiyotik alerjisi komalık yaptı, 74 gün sonra iyileştiSonraki Haber

Antibiyotik alerjisi komalık yaptı, 74 g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar