19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3404
EURO35.1706
ALTIN2240.9

Tarım işçilerini ziyarette birlik ve beraberlik mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarım işçilerini ziyarette birlik ve beraberlik mesajı
Abone ol
AK PARTİ BAĞLAR İLÇE BAŞKANI AHMET MARUF DEMİR, DİYARBAKIR VE ADIYAMAN'DAN SAKARYA'NIN AKYAZI İLÇESİNE ÇALIŞMAK İÇİN GİDEN TARIM İŞÇİLERİNİ AKYAZI BELEDİYE BAŞKANI BİLAL SOYKAN VE AK PARTİ AKYAZI İLÇE BAŞKANI MESUT EKREM İLE BİRLİKTE ZİYARET EDEREK SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir, Diyarbakır ve Adıyaman’dan Sakarya’nın Akyazı ilçesine çalışmak için giden tarım işçilerini Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile birlikte ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.


Diyarbakır ve Adıyaman’dan çalışmak için Sakarya’ya giden tarım işçilerine anlamlı destek geldi. AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir, beraberinde AK Partili Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile birlikte fındık toplamak için kilometrelerce uzaktan gelen işçileri çalıştıkları tarlalarda ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlerken, son günlerde yaratılmak istenen karışıklıklara karşı da birlik ve beraberlik mesajları verildi.


Amaçlarının çalışmak için kilometrelerce yol kat eden emekçilere destek olmak olduğunu anlatan Demir, işçilere her konuda destek olma sözü veren iki başkana da teşekkür etti. Başkan Demir, “AK Parti Sakarya Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan, ilçe başkanımız Mesut Ekrem ile aralarında Bağlar’ımızdan giden hemşerilerimizin de bulunduğu fındık toplama işçilerimizi ziyaret ettik. Çok verimli bir buluşma oldu. Taleplerinin ivedilikle yerine getireceğimize dair söz verdik. Her iki başkanıma ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.


"Kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz”


Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ise bu güzel vatan toprağında bir, beraber ve kardeş olmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Soykan, “Kardeşlik coğrafyası ilçemize Diyarbakır ve Adıyaman illerinden fındık toplamak için gelen mevsimlik tarım işçilerimiz ile bir araya gelerek sorunları ve ihtiyaçlarını dinledik, Bu topraklarda bir, beraber ve kardeş olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar