28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3327
EURO35.0641
ALTIN2285.6

Sultanbeyli Belediyesi örnek projeleriyle ödül aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sultanbeyli Belediyesi örnek projeleriyle ödül aldı
Abone ol
ARDAHAN'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÖDÜL TÖRENİNDE SULTANBEYLİ BELEDİYESİ, İKİ KATEGORİDE ÖDÜL ALDI.

Türkiye’nin prestijli ödülleri arasında bulunan 2020 Şehir Ödülleri sahiplerini buldu. Ardahan’da gerçekleştirilen ödül töreninde Sultanbeyli Belediyesi, iki kategoride ödül aldı.



Şehirlerin geleceğine ışık tutmak gayesiyle toplumsal fayda sağlayan başarılı projeleri desteklemek ve yaygınlaşmasını sağlamak, diğer kentlerdeki paydaşlar ile buluşturmak, yeni proje ve uygulamalar için sinerji oluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen Şehir Ödülleri, bu yıl “Şehir Ödülleri 2020 Ardahan” başlığıyla Ardahan’da gerçekleştirildi.


Türkiye’nin prestijli ve ciddi ödülleri arasında yer alan, jüri üyeleri ve değerlendirme süreciyle dikkat çeken Şehir Ödülleri; şehir yönetim paydaşlarının yanı sıra, ilgili bakanlıkların, belediye birliklerinin, kalkınma ajanslarının ve üniversitelerin de desteklerini alıyor. Covid-19 tedbirleri kapsamında düzenlenen 2020 Şehir Ödülleri’nde; Şehir Özel Ödülleri, Umut Işığı Temalı Paydaş Ödülleri ve Bilim Işığı Temalı Akademik Ödüller olmak üzere üç ana tema üzerinden ödül takdimleri yapıldı. 81 ilin değerlendirmeye tabii tutulduğu ödül töreninde, Sultanbeyli Belediyesi, Yılın Planlama Ödülleri dalında 100 yıllık tapu sorununun çözülmesine yönelik yaptığı çalışmaları ve Yılın İşbirliği dalında Göç Yönetimi projesiyle ödül aldı.


Konuyla ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Sultanbeyli için özveriyle çalıştıklarını ifade ederek, “Sultanbeyli’miz için var gücümüzle projeler üretmeye devam ediyoruz. Yaptığımız özverili projelerimizin bu şekilde başarıyla taçlandırılması ve hemşehrilerimizin mutluluğu bizi memnun ediyor ve motive olmamızı sağlıyor. Tapu süreci ve göç yönetimi faaliyetlerimiz ödüle layık görüldü. Bu başarı hepimizin. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve desteğini her zaman hissettiğimiz hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar