20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Süleymanpaşa Belediyesinden Bilgi Evi ile eğitime destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Belediyesinden Bilgi Evi ile eğitime destek
Abone ol
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YÜKSEL, SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ BİLGİ EVİ’NE ZİYARETTE BULUNARAK BURADA EĞİTİM DESTEĞİ ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ. YÜKSEL, LGS (LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ) SINAVINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ziyaret ettiği Bilgi Evi’nde eğitim desteği alan öğrencilerle bir araya geldi. Yüksel, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere başarılar diledi.


Ziyarette öğrencilerle sohbet ederek Süleymanpaşa Belediyesi Bilgi Evi’nden memnun olup olmadıklarını soran Başkan Yüksel, Bilgi Evi konseptinin birçok belediyeye örnek olduğunu ve giderek yaygınlaştığını ifade ederek, Bilgi Evleri’nin sayısını arttıracakları müjdesini verdi. Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi Bilgi Evi’mizde hazırlık kurslarımıza katılan gençlerimizi ziyaret ettik. LGS’ye hazırlanan öğrencilerimize eğitim verdiğimiz Bilgi Evi’nde genç kardeşlerimizle sohbet ederek, başarılar diledik” diye konuştu.


170 öğrencinin LGS hazırlık kurslarından yararlandığı Süleymanpaşa Bilgi Evi’nde konusunda uzman öğretmenler, öğrencilere ders desteği, deneme sınavı ve soru çözme gibi konularda yardımcı oluyor. Ücretsiz olarak hizmet veren Bilgi Evi’ne öğrenci alımları, ilçe genelinde Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan Seviye Belirleme Sınavı’nda elde edilen puanlar ve başvuruda bulunan öğrencilerin ailelerinin maddi durumları dikkate alınarak gerçekleştiriliyor. Başvurularda Seviye Belirleme Sınavı’na girmiş olmak ve ilçe sınırları içinde ikamet etmek gibi kıstaslar bulunuyor. Ayrıca yaz aylarında da Yaz Kursları adı altında farklı eğitimlerin verildiği Bilgi Evi, her yaştan kendini geliştirmek isteyen kişilere kapılarını açıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Çınarcık ilçe yönetiminde görev dağılımı yapıldıÖnceki Haber

MHP Çınarcık ilçe yönetiminde görev dağı...

Servet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu Toplantısı ve UEFA Kongresine katıldıSonraki Haber

Servet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu Top...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar