29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO34.9963
ALTIN2325.6

Su oyun parkları çocukların eğlence ve serinleme kaynağı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Su oyun parkları çocukların eğlence ve serinleme kaynağı oldu
Abone ol
ÇUKUROVA BELEDİYESİNİN 4 AYRI MAHALLEDE YILLARDIR HİZMET VEREN SU OYUN PARKLARI YAYLA YA DA DENİZE GİTME İMKANI OLMAYAN AİLELERİN ÇOCUKLARI İÇİN EN BÜYÜK EĞLENCE VE SERİNLEME KAYNAĞI OLDU.

Çukurova Belediyesinin 4 ayrı mahallede yıllardır hizmet veren su oyun parkları yayla ya da denize gitme imkanı olmayan ailelerin çocukları için en büyük eğlence ve serinleme kaynağı oldu.


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi’ndeki Ercan Çetin Doğal Park’ta bulunan su oyun parkını ziyaret etti. Çocukları eğlenirken etrafta piknik ortamı oluşturup dinlenen anne babalarla görüşen Başkan Çetin, daha sonra çocuklarla sohbet etti. Başkan Soner Çetin, çocuklara oyuncak hediye etti. Çetin, “Örnek alınsın diye proje geliştiriyoruz. Yaylaya denize gidemeyen çocuklarımız eğlensinler serinlesinler diye bu projeyi geliştirmiştik. Bunun örnek alınması ve diğer belediyelerin de su oyun parkı açması bizi mutlu ediyor. Aileler mutlu. Aileler burada piknik yapıyor, çocuklar da eğleniyor serinliyor biz de amacımıza ulaşmış oluyoruz. Projelerle halkın yaşam standartlarını yükseltmek ve insanların daha mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Talep olan her yere açacağız. Haftanın 5 günü hizmet veriyoruz” dedi.


Başkan Çetin, Adana’nın en büyük sorunlarından birisinin kanallarda boğulma olayları olduğunu söyledi. Bu üzücü olayların sadece polisiye önlemlerle engellenemeyeceğini belirten Başkan Çetin, “Biz de bir seferberlik başlattık her yıl 10 bin çocuğumuza yüzme öğretiyoruz. Bununla da yetinmiyoruz su oyun parklarında da eğlenmelerini serinlemelerini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.


Başkan Soner Çetin, su oyun parklarının 5 gün hizmet verdiği diğer iki günde temizlik ve bakım yapıldığını ifade ederek, “Çünkü çocuklarımızın hijyenik bir ortamda eğlenmesini istiyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halı ihracatçılarının gözü Mısıra çevrildiÖnceki Haber

Halı ihracatçılarının gözü Mısıra çevril...

Osman Çakmak: “Müzemizde eksik olan dünya kupasını istiyoruz”Sonraki Haber

Osman Çakmak: “Müzemizde eksik olan düny...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar