29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

Sömestir hediyelerini Başkan Ataçtan aldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sömestir hediyelerini Başkan Ataçtan aldılar
Abone ol
TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLAR İÇİN SÖMESTİR HEDİYESİ OLARAK DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK OYUNLARI, SAHNELENEN “ŞİRİNLER 2-ŞİRİN BABA NERDE?” ADLI OYUN İLE BAŞLADI.

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklar için sömestir hediyesi olarak düzenlediği çocuk oyunları, sahnelenen “Şirinler 2-Şirin Baba Nerde?” adlı oyun ile başladı.


Tepebaşı Belediyesi, çocukların kültürel etkinliklerle içi içe olmaları için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Yıl boyunca çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Tepebaşı Belediyesi, sömestir tatilinde de çocukları ücretsiz tiyatro gösterimleri ile buluşturuyor. 3 gün sürecek tiyatro gösterimlerinin ilki “Şirinler 2 - Şirin Baba Nerde?” adlı çocuk oyunu ile gerçekleştirildi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da, çocuklarla birlikte sahnelenen oyunu izledi. Yoğun bir katılımın olduğu oyun, çocuklar tarafından büyük beğeni topladı.


Oyunun sonunda başarılı performanslarından ötürü oyuncuları tebrik eden ve çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Ataç, “Öncelikle burada çocuklarımıza bu güzel oyunu sahneleyen ekibe çok teşekkür ediyorum. Sevgili çocuklar, sizler şirinleri çok seviyorsunuz biliyorum. Oyunun sonunda şöyle bir önemli mesaj verildi. Kötüler cezalandırıldı ve af dilediler, sizler de onları affettiniz. Ben sizleri kutluyorum. Böyle güzel oyunları seyretmek hem insanlara neşe verir hem de biraz önce söylediğim gibi bir takım dersler alırız. Bu tip oyunları hiçbir zaman kaçırmayın. Tepebaşı Belediyesi, sizler için her zaman en güzelini hazırlayacak ve size sunacak. Sizler de neşeli ve güzel zamanlar geçireceksiniz. Geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.


Öte yandan ücretsiz olarak düzenlenen oyunlar, 27 ve 28 Ocak tarihlerinde, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde Eskişehirli çocuklar ile buluşmaya devam edecek. “Şirinler 2 - Şirin Baba Nerde?” oyunu, 27 Ocak Cuma günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde, “3 Haylaz Masalları” oyunu da 28 Ocak Cumartesi günü 13.00 ve 15.00 seanslarında çocukların beğenisine sunulacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana’da silahlı kavgada aynı aileden 4 kişi yaralandıÖnceki Haber

Adana’da silahlı kavgada aynı aileden 4...

Tut ilçesinde Antepfıstığı üreticilerine eğitim verildiSonraki Haber

Tut ilçesinde Antepfıstığı üreticilerine...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar