29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

Sıcak havalarda çayda böyle serinliyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcak havalarda çayda böyle serinliyorlar
Abone ol
TOKAT’IN NİKSAR İLÇESİ KELKİT ÇAYINA KURULAN ÇARDAKLARDA OTURAN VATANDAŞLAR AYAKLARINI SUYA SOKARAK SERİNLEME İMKANI BULUYOR.

Tokat’ın Niksar ilçesi Kelkit çayına kurulan çardaklarda oturan vatandaşlar ayaklarını suya sokarak serinleme imkanı buluyor.


Niksar ilçesinde Uluslararası D-100 kara yolu üzerinde bulunan Fatlı Köyü mevkiinde suyun içinde bulunan çardakları görenler ilk bakışta şaşkınlığını gizleyemiyor. Antalya Didim’deki manzaraları aratmayan tesiste vatandaşlar çay keyfi yapıyor. Kelkit çayı içerisine konulan çardaklarda oturan vatandaşlar, sıcak havalarda ayaklarını suyun içerisine sokarak serinleme imkanı buluyor. İstanbul’da ikamet eden tır şoförü Yahya Şahin, ailesi ile bayram tatili için geldiği Tokat’ta farklı bir keyif yaşadıklarını belirterek, “Çok beğendik gerçekten çok güzel bir yer. Burası bence Antalya’nın saklı bahçelerini andırıyor” dedi.


İstanbul’dan bayram tatili için memleketi Niksar’a gelen Alya Akpınar’da yeşilin içerisinde güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, “Burası havası, suyu çevresi ve doğa olarak mükemmel gizli kalmış bir bahçe. Çok emek verilmiş herkese buraya gelmelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu. Erzurum’a giderken yolda mola verdiklerini belirten Vildan Elmas ise “Sıcakta bunalmıştık ayaklarımızı suya daldırarak yemeğimizi yedik çok güzel hoş bir yer. Ankara’ya dönüşte yine burada mutlaka mola vereceğiz” ifadelerini kullandı.


İşletme sahibi Hayati Sevinç ise vatandaşların Kelkit çayından faydalanmaları için yörük çadırından bir yer oluşturduklarını ifade ederek, "Burası Türkiye’mizin doğu bölgesinden Batıya geçen yol olduğu için bu yolu kullananların yanı sıra yine bu bölgenin insanları akın akın geliyorlar. Herkes Antalya’nın Didim çayını gezemiyor, biz de burada bir nevi insanlara bu havayı, bu görselleri, bu doğayı sunmak istedik. İnsanların huzurlu bir ortamda aileleri ile birlikte suyun içerisinde kamelyalarda oturarak çay içmelerini, yemek yemelerini, sohbet etmelerini sağlamış olduk” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar