28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Seyit Ateş, IC Elit Futbol Akademi sporcularına ücretsiz eğitim sunacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seyit Ateş, IC Elit Futbol Akademi sporcularına ücretsiz eğitim sunacak
Abone ol
DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU DERNEKLER KONFEDERASYONU BAŞKANI VE SEYİT ATEŞ EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEYİT ATEŞ, AĞRI’DA UYGULANACAK IC ELİT FUTBOL KAMPI PROJESİNDE BAŞARILI OLAN SPORCULARIN EĞİTİMLERİNİ DESTEKLEYECEKLERİNİ SÖYLEDİ.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Dernekler Konfederasyonu Başkanı ve Seyit Ateş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ateş, Ağrı’da uygulanacak IC Elit Futbol Kampı projesinde başarılı olan sporcuların eğitimlerini destekleyeceklerini söyledi.


Yıldırım Demirören ve Fikret Orman ile birlikte Beşiktaş J.K.’de yöneticilik yapan Seyit Ateş, Ağrı’da genç milli takımlara yönelik uygulanacak olan IC Elit Futbol Akademisi projesine Seyit Ateş Futbol Okulları olarak destek vereceklerini söyledi.


Başarılı çocukların eğitimlerini üstleneceklerini söyleyen Seyit Ateş, “Ağrı’da IC İbrahim Çeçen Vakfı tarafından spor anlamında güzel bir proje ortaya konulmaya çalışılıyor. Bizde Seyit Ateş Özel Spor Lisesi olarak bu çocuklarımızdan başarı sağlayanları okulumuza yüzde yüz burslu olarak kaydederek, hem projeyi destekleyecek hem de çocuklarımıza ülkemizin ilk ve tek özel spor lisesinde okuma fırsatını sunacağız" dedi


Özel Seyit Ateş Spor Lisesi’nin İstanbul’daki büyük kulüplerin sporcularına ev sahipliği yaptığını söyleyen Seyit Ateş, "Başta Beşiktaş olmak üzere büyük kulüplerimizin altyapı sporcularına da bu konuda destek oluyoruz. Okulumuzda ki sporcuların büyük bir kısmı ülkemizin sporda lokomotifi olan kulüplerinde aktif olarak yer alıyor. Bu sebeple IC Vakfı’nın projesinde başarılı olacak sporcularımız, geleceğin sporcuları arasında gösterilen çocuklarımızla eşit bir şekilde eğitimlerine ve spor yaşamlarına İstanbul’da devam edebilecekler. Projeden kaç sporcu çıkarsa çıksın, tamamının eğitimini biz üstleneceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar