28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8

Sesli, Başkan Yiğit ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sesli, Başkan Yiğit ile bir araya geldi
Abone ol
ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİ ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARINDAN MURAT SESLİ, ZONGULDAK MADEN ŞEHİTLERİ AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKANI ÇETİN YİĞİT’İ ZİYARET EDEREK İSTİŞARELERDE BULUNDU.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi önceki dönem belediye başkanlarından Murat Sesli, Zonguldak Maden Şehitleri Aileleri Derneği Başkanı Çetin Yiğit’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.


Kdz. Ereğli önceki dönem belediye Başkanlarından Murat Sesli, Zonguldak Maden Şehitleri Aileleri Derneği Başkanı Çetin Yiğit, yönetim kurulu üyeleri Bagi tura ve Yaşar Gümüş ile dernek binasında bir araya geldi. Madenciliğin Zonguldak’ın varoluşunda ve gelişmesinde büyük önem taşıdığını belirterek, Uzun Mehmet’in kömürü bulduğu günden bu yana madenlerde binlerce şehit verildiğini ifade etti. Zonguldak madencisinin Türkiye sanayisinin gelişmesinde çok önemli bir rolü olduğunu ifade eden Sesli “Zonguldak’ta 10’larca yıldır madencilerimiz yerin yüzlerce metre altından kömürü yer yüzüne çıkarmak için can verdi alın teri döktü. Be vesile ile buradan bir kez daha madenlerde hayatlarını kaybeden tüm maden şehitlerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Sizler burada kurduğunuz dernek ile maden şehidi ailelerine güzel hizmetler yapıyorsunuz. Çalışmalarınızı bizlerde yakından takip ediyoruz. Bu noktada bizimde üzerimize düşen bir görev varsa sonuna kadar sizlerin yanındayız. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yiğit ise derneğin kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Maden şehidi ailelerinin kamuda istihdam edilmesi noktasında mücadelelerinin devam ettiğini belirten Yiğit, bu konunun en kısa sürede çözüme kavuşmasını beklediklerini anlattı. Yiğit, Başkan Sesli’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sakarya Büyükşehirli boksörden önemli başarıÖnceki Haber

Sakarya Büyükşehirli boksörden önemli ba...

80 milyon TLlik Balıklarkayası Projesinin ihalesi yapıldıSonraki Haber

80 milyon TLlik Balıklarkayası Projesini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar