20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Şehzadeler HEM usta öğreticilerinden 7 farklı ülke temsilcisine uygulamalı eğitim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehzadeler HEM usta öğreticilerinden 7 farklı ülke temsilcisine uygulamalı eğitim
Abone ol
AB ERASMUS+ PROJELERİ KAPSAMINDA “BE CREATIVE “PROJESİNİN 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PROJE KAPSAMINDA SOSYAL BECERİLERİN GELİŞTİRİLMESİ ÇALIŞMASINA ÖRNEK OLARAK TARİHİ KURŞUNLUHAN’DA ŞEHZADELER HALK EĞİTİMİ MERKEZİ USTA ÖĞRETİCİLERİ NORVEÇ, BELÇİKA, FRANSA, İSPANYA, GÜNEY KIBRIS VE TÜRKİYE’NİN TEMSİLCİLERİNE EBRU, ÇİNİ BOYAMASI VE FİLOGRAFİ SANATI UYGULAMALI OLARAK GÖSTERİLDİ.

AB Erasmus+ projelerinden biri olan ’Be Creative’ projesinin 3. Uluslararası toplantısı, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Projede sosyal becerilerin geliştirilmesi çalışmasına örnek olarak Tarihi Kurşunluhan’da Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticileri, Norveç, Belçika, Fransa, İspanya, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Türkiye’den katılan temsilcilere Ebru, Çini Boyaması ve Filografi sanatını uygulamalı olarak gösterdi.


Norveç, Belçika, Fransa, İspanya, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Türkiye’nin ortaklığı ile oluşan Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ’Be Creative’ projesinin 3. Uluslararası toplantısı, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Manisa’da gerçekleştirildi. Türkiye’de yumuşak beceriler olarak adlandırılan ’Sosyal becerilerin geliştirilmesi’ projede özellikle ’Yetişkin eğitiminde sanatsal faaliyetler ile sosyal beceriler nasıl geliştiriliyor’ sorusuna cevap olarak uygulamalı olarak çalışma gerçekleştirildi.


Tarihi Kurşunluhan’da proje ortakları olan 7 farklı ülke temsilcisine Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi’nin usta öğreticileri tarafından Ebru Sanatı, Çini Boyaması ve Filografi çalışması yaptırıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarsusta iki otomobil çarpıştı: 1 yaralıÖnceki Haber

Tarsusta iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Mersin’de trafik kazasında otomobilde sıkışan sürücü yaralandıSonraki Haber

Mersin’de trafik kazasında otomobilde sı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar