28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3511
EURO35.1428
ALTIN2308.4

Şehit İlhan Aras Caddesinin çehresi değişiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit İlhan Aras Caddesinin çehresi değişiyor
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KENT GENELİNDE YÜRÜTTÜĞÜ YENİLEME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ERENLER’İN KALBİ ŞEHİT İLHAN ARAS CADDESİ’NİN YOLLARI İLE ALT YAPISINI YENİLİYOR VE FARKLI BİR PEYZAJ UYGULAMASIYLA BÖLGENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü yenileme çalışmaları çerçevesinde Erenler’in kalbi Şehit İlhan Aras Caddesi’nin yolları ile alt yapısını yeniliyor ve farklı bir peyzaj uygulamasıyla bölgenin çehresini değiştiriyor.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yenileme ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi ulaşım alanlarını yeni ve güçlü hale getirirken, Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri ise peyzaj alanlarında farklı modeller uygulayarak şehrin görüntüsünü güzelleştiriyor. Bu çerçevede son çalışma Erenler Şehit İlhan Aras Caddesi’nde başladı. Adapazarı, Serdivan ve Erenler’in birleşimi olarak kullanılan ve bölgenin önemli ulaşım ağı olan caddede geniş bir çalışma yürütülüyor. YOL-BAK ekipleri bölünmüş yol olan caddenin gidiş ve geliş güzergahlarında bin metrelik alanı yeniliyor.


Dolgu, kazı ve altyapı yenileme işlemleri tamamlandığında caddeye 6 bin ton asfalt serilecek. 24 metrelik genişliğe sahip olan yola bu çalışmayla daha güçlü bir hizmet sunacak. Bunun yanında caddenin ortasında ve çevresinde bulunan peyzaj alanlarına bölgeye güzellik katacak bir model uygulanıyor. Ekipler refüj, kavşaklar ve yol kenarlarında güzergahı daha yeşil ve doğanın bir parçası olarak gösterecek işlemler yapıyor. Çalışma tamamlandığında cadde teknik ve görsel anlamda eskisinden çok daha farklı olacak.


Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’mızın dört bir yanında ulaşım arterlerinin yenilenmesi, güçlü hale getirilmesi ve vatandaşların bir noktadan, istedikleri tüm yönlere en kolay ve rahat şekilde ulaşmasını sağlayacak uygulamaların hayata geçirilmesi için çalışıyoruz. Bu çerçevede Erenler’de başladığımız işlemlerimiz sayesinde Şehit İlhan Aras Caddesi teknik ve görsel anlamda bambaşka bir yer haline gelecek. Bölgede gündüz-gece demeden çalışıyoruz. Uygulamamızı en kısa sürede tamamlayarak caddemiz yeniden hizmete açacağız” denildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaris Belediye Başkanı Oktay vatandaşlarla buluşmaya devam ediyorÖnceki Haber

Marmaris Belediye Başkanı Oktay vatandaş...

Belediyeden anaokulu öğrencilerine sürprizSonraki Haber

Belediyeden anaokulu öğrencilerine sürpr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar