26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4596
EURO34.7622
ALTIN2442.9

Şehit babası: Terör örgütü yandaşlarını yüce TBMM çatısı altında istemiyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit babası: Terör örgütü yandaşlarını yüce TBMM çatısı altında istemiyoruz
Abone ol
HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILAN HDP'Lİ SEMRA GÜZEL İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPAN ŞEHİT MÜHENDİS MAZLUM GÖZENOĞLU'NUN BABASI HÜSEYİN GÖZENOĞLU, "TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARINI YÜCE TBMM ÇATISI ALTINDA İSTEMİYORUZ" DEDİ.

Mardin’de 2 yıl önce Dibek kırsalında şehit edilen mühendis Mazlum Gözenoğlu’nun babası Hüseyin Gözenoğlu, hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP’li Semra Güzel’le ilgili, "Terör örgütü yandaşlarını yüce TBMM çatısı altında istemiyoruz" dedi.


Dün HDP’li vekil Semra Güzel hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mardin’de şehit edilen mühendis Mazlum Gözenoğlu’nun babası Hüseyin Gözenoğlu, Semra Güzel hakkında çıkan yakalama kararını takdirle karşıladıklarını söyledi. Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması ve yakalama kararı çıkmasının şehit ailelerini teselli ettiğini belirten Gözenoğlu, "Kürt, Türk, köylü, işçi, emekçi, erkek, kadın, çocuk, bebek, asker, polis, mühendis, öğretmen demeden insanlarımızı hunharca şehit eden, binlerce Kürt gencini kandırıp dağa kaçıran, kirli emellerine alet ve heba eden PKK terör örgütün üyesi, yandaşı, destekçilerini Kurtuluş Savaşı’nı vermiş yüce TBMM çatısı altında istemiyoruz. Dilek ve temennilerimiz odur ki Semra Güzel gibi teröre bulaşmış, yandaşlık yapmış, terörü övmüş kişilerin tek tek Meclisten atılması, bir daha TBMM çatısı altında yer almasına müsaade verilmemelidir. Her kim ve kimler olursa olsun bu teröristlere destek, ittifak, payandalık yaparsa şehitlerimizin kanı yakalarında olur. Ne bu dünyada ne ahirete bu hesabı veremeyeceklerdir. Bu büyük vebalin altında kalır, tarihin karanlık sayfalarında yerlerini alır. Onlara hakkımızı helal etmediğimiz gibi lanet ve nefretle kınayacağız" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yardımcısı Dursun: Türkiye bölgesel güç olmaktan çıktı, küresel güç olma yolunda ilerliyorÖnceki Haber

Bakan Yardımcısı Dursun: Türkiye bölgese...

Beşiktaş, Valerien İsmaeli KAPa bildirdiSonraki Haber

Beşiktaş, Valerien İsmaeli KAPa bildirdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar