19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7839
ALTIN2487.2

Satranç Turnuvasına 9 Kategoride 300 Sporcu Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Satranç Turnuvasına 9 Kategoride 300 Sporcu Katıldı
Abone ol
Osmaniye Belediyesi 7 Ocak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Osmaniye Belediyesi 7 Ocak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Merkez Kapalı Spor Salonunda yoğun katılımla gerçekleşen turnuvaya 9 ayrı kategoride toplam 300 sporcu katıldı.

İki gün sürecek ve 6 tur üzerinden oynanacak olan turnuvada Osmaniye Satranç İl Temsilcisi Ünal Karaçalıoğlu sporculara teknik bilgiler vererek başarılar diledi.

Osmaniye’de Milli Mücadelenin 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 7 Ocak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvasında ilk hamleyi Belediye Başkanı Kadir Kara yaptı.

Satranç Turnuvası’nda açılış konuşması gerçekleştiren Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Atalarımızın memleketimizi, ülkemizi bugün sizlerin yaşayabileceği ülke haline getirebilmesi için verdikleri mücadeleyi unutmamanız, onlara layık bir nesil olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda birer değer olarak yetişmeniz açısından satranç turnuvasını önemsiyoruz.



Sizlerin de bu yoldaki mücadelede gösterdiğiniz gayretleriniz, katılım ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İstiklal Marşını canı kalpten ve yürekten okuduğunuz için hepinizi bütün kalbimle alkışlıyor, sizleri yetiştiren öğretmenlere teşekkür ediyorum.

Sizin gibi gençler olduğu sürece bu ülke hiç bir şart ve şekil altında asla geri gitmeyecek daima yükselecektir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Osmaniye Belediyesi tarafından Osmaniye Satranç İl temsilciliği katkılarıyla düzenlenen 7 Ocak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası’nda görev alan hakemlere katkı ve katılımlarından dolayı Belediye Başkanı Kadir Kara hediye takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar