28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3327
EURO35.0641
ALTIN2285.6

Salesforce Eğitimi; Veri Cloud

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salesforce Eğitimi; Veri Cloud
Abone ol
CRM ürünleriyle tanınan Salesforce eğitimi, acemi veya uzmanlık almak isteyen fark etmeden, her sınıftan insanın alabileceği bir eğitimdir.

CRM ürünleriyle tanınan Salesforce eğitimi, acemi veya uzmanlık almak isteyen fark etmeden, her sınıftan insanın alabileceği bir eğitimdir.

CRM eğitimi, size istediğiniz yeteneği edinme ve başarıya ulaşmayı sağlayacaktır. Bu eğitimi alarak yapacağınız pratikler, becerinizi geliştirmek için büyük önem taşıyacaktır. Salesforce eğitimi, teknolojik yatırımlarınızda sizi oldukça geliştirecek ve işinizden daha büyük bir verim elde etmenize olanak tanıyacak bir eğitimdir.

Salesforce Eğitimi Nedir?

Salesforce eğitimi, bu konuda kendilerini geliştirmek isteyen veya bu konuda uzmanlaşmak isteyenler başta olmak üzere birçok kişinin alabileceği, teknolojik yatırımlarınız için büyük önem taşıyan bir eğitimdir.

CRM eğitimi almanız dahilinde; şirketinizde veya ofisinizde bulunan elemanlarınızın da bu konu hakkında bilgi edinmesi amacıyla, uygulamanın özelliklerinden faydalanması mümkündür.

CRM eğitiminizden önce bir adaptasyon süreci yaşarsınız. Bu adaptasyon sürecine ’’kullanıcı eğitimi’’ adı verilen eğitimi ile uygulamayı tanıyarak ve keşfederek başlarsınız.

Yeteneğinizi geliştirmek adına, bir ön eğitim gibi görülen bu kullanıcı eğitimleriniz ile uygulamayı daha kolay ve rahat bir şekilde kullanmanız mümkün olacaktır.

Salesforce tarafından sizlere 40’ı aşkın eğitim sunulmaktadır. Bu eğitim hizmetleri, isteğe ve sektöre bağlı olarak değişim gösterebilmektedir. Dilediğiniz eğitimi, Salesforce tarafından sizlere sunulan doğru ve eksiksiz eğitim anlayışı ile alabilmeniz mümkündür. Bir eğitimin yaklaşık süresi 2 ila 4 gün arası değişmektedir.

Salesforce Eğitimleri

40’ı aşkın Saleforce eğitimini sizlere sunan https://veri.cloud/ ile çalışarak yararlanacağınız eğitimler;

* Administration Essentials for New Admins (ADM201): Yöneticiler için tavsiye edilen, kapsamlı ve uygulamalı bir eğitimdir.

* Certification Preparation for Platform Developer (CRT450): Temel konularda bilgilerinizi pekiştirecek ve problem çözme becerilerinizi oldukça geliştirecek bir kurstur.

* Certification Preparation for Platform App Builder (CRT402): Rehberli senaryolardan yardım alınarak, tartışmalar yolu aracılığıyla sizlere bilgilerinizi pekiştirme ve geliştirme olanağı sunacaktır.

* Sales Cloud Administration: Products, Quotes, Orders, and Collaborative Forecasts (ADM251): Yöneticiler için zorunlu olan bu eğitim, işbirlikçi tahminler sunma becerisini oldukça geliştirmeye yönelik bir eğitimdir.

* Service Cloud Administration (ADM261): Şirketlerin deneyimli yöneticileri için zorunlu olan bu eğitim, hizmet sözleşmeleri hakkında bilgi edinmenizi sağlar.

* B2B Commerce Administrator (B2B101): Konunun derinine inmek isteyen 6 aylık Saleforce eğitimi deneyimi edinmiş kişilerin, B2B Commerce Administrator hakkında edinmek istedikleri bilgileri içeren bir eğitimdir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar