19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3381
EURO35.1812
ALTIN2241.4

Rizede Sporun Yıldızları ödüllendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rizede Sporun Yıldızları ödüllendirildi
Abone ol
RİZE’DEN ULUSAL VE ULUSLARARASI TURNUVALARDA DERECEYE GİREN SPORCULAR VE ANTRENÖRLERİNE “SPORUN YILDIZLARI” PROGRAMINDA ÖDÜLLER VERİLDİ.

Rize’den Ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren sporcular ve antrenörlerine “Sporun Yıldızları” programında ödüller verildi.


Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sporun Yıldızları” ödül töreninde ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlerine ödülleri verildi. Rize Yenişehir Kapalı Spor salonunda düzenlenen gösteri ve etkinliklerin sergilendiği tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının ardından dünya karate kata şampiyonlarının gösterilerinin ardından ve dünya şampiyonu Kafkas dans ekibini gösteri yaptı. 2024 yılında yapılacak olimpiyatlar için Rize’den sporcu yetiştirdiklerini ifade eden Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, "Bizim asıl hedefimiz 2024 yılında Fransa, Paris olimpiyatlarında Rize’den sporcularımızın katılımını sağlamamız için elimizden gelen gayretle çalışıyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Çünkü Rize geçmişte bir çok olimpiyat şampiyonu, Avrupa şampiyonu ve Dünya şampiyonu yetiştirmiş bir ildir. Biz gençlerimize, çocuklarımıza sporu sadece yarıştırmak için tavsiye etmiyoruz. Biz onlara vatanları ve milletleri için önemli olan erdemleri kazandırmak için sporu tavsiye ediyoruz. Biz gençlerimize hep söyledik. Tekrardan söylüyorum, Bu ülkeye, bu vatan toprağına, ay yıldızlı bayrağa düşmanlık yapanlara, bunlarla kol kola yürüyenlere, Türk ordusuna dil uzatanlara asla fırsat vermeyin" şeklinde konuştu.



Vali Kemal Çeber: "Hiçbir ile nasip olmayacak program Rize’de yapıldı"


Rize spor anlamında çok şanslı bir olduğunu söyleyen Rize Valisi Kemal Çeber, "Ben şunu ifade edeyim, çok şanslı bir iliz. Biz zaten özel bir iliz ama spor anlamında özenildiğimiz kadar şanslı bir iliz. Sporun, sporcunun dostu her zaman yardımcısı olan Cumhurbaşkanımız var. Onun varlığını Rize’de her türlü spor aktivitemizde hissediyoruz. Bir şansımız daha var. Bu topraklar Osman Aşkın Bak gibi spor bakanı çıkarmış. Sporun yıldızları diye bir program hiçbir ile nasip olmayacak bir program Rize’de yapıldı" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aliağa Petkimspor, Konya deplasmanındaÖnceki Haber

Aliağa Petkimspor, Konya deplasmanında

KTO Karatayda “Çocukluk Çağında Erken Müdahale ve Rehabilitasyon Sempozyumu” düzenlendiSonraki Haber

KTO Karatayda “Çocukluk Çağında Erken Mü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar