19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8

Prof. Dr. Karabulut, kitap kurdu öğrencilere kitap ve satranç takımı hediye etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prof. Dr. Karabulut, kitap kurdu öğrencilere kitap ve satranç takımı hediye etti
Abone ol
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ (AİÇÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. ABDULHALİK KARABULUT, KİTAP OKUMAYA TEŞVİK ETMEK VE BU HUSUSTA FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA 28 MART - 3 NİSAN ARASINDA KUTLANAN KÜTÜPHANE HAFTASI KAPSAMINDA, BİR YIL İÇERİSİNDE EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLERE KİTAP VE SATRANÇ TAKIMI HEDİYE ETTİ.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, kitap okumaya teşvik etmek ve bu hususta farkındalık oluşturmak amacıyla 28 Mart-3 Nisan arasında kutlanan Kütüphane Haftası çerçevesinde bir yıl içerisinde en çok kitap okuyan öğrencilere kitap ve satranç takımı hediye etti.


28 Mart-3 Nisan Kütüphane Haftası bağlamında Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi’nde düzenlenen programa, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.


Programda konuşan Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, geçmiş ile günümüz arasında köprü görevi gören, toplumumuzun bilgi birikiminin, kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesi olan kütüphanelerin bireylere görgüsünü, bilgisini arttırma, mesleklerinde ilerleme imkânı sunarak yaşam boyu öğrenme sürecinin ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi. Prof. Dr. Karabulut, okuma sevgisinin azalmaması dileği ile Kütüphane Haftasını kutlarken, en fazla kitap okuyan öğrencilere ödül olarak kitap hediye edilmesi ile okuma alışkanlığının pekişmesine katkı sağlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Program, Prof. Dr. Karabulut en fazla kitap okuyan öğrenci ödülünü kazanan Lütfullah Çelik, Yeşim Yalvaç, Malik Turan, Cansel Aydemir ve Tuğba Polat’a kitap ve satranç takımı hediye etmesi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emniyet yüksek ses ve abartılı egzoza geçit vermediÖnceki Haber

Emniyet yüksek ses ve abartılı egzoza ge...

Medipol Başakşehirde hedef galibiyetSonraki Haber

Medipol Başakşehirde hedef galibiyet

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar