18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5409
EURO34.8425
ALTIN2471.1

Prefabrik Yapı Sektörü Satış Rekorları Kırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prefabrik Yapı Sektörü Satış Rekorları Kırıyor
Abone ol
Gelişen teknoloji, değişen istek ve arzular yapı sektörünün de gelişmesine doğru oranda etki ediyor. Prefabrik yapı sektörü, gelişime ayak uyduran yapısı ile herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte ürün segmenti ile ihtiyaç anında hızlı çözüm desteği ile kullanıcılarına sunuluyor.

Gelişen teknoloji, değişen istek ve arzular yapı sektörünün de gelişmesine doğru oranda etki ediyor. Prefabrik yapı sektörü, gelişime ayak uyduran yapısı ile herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte ürün segmenti ile ihtiyaç anında hızlı çözüm desteği ile kullanıcılarına sunuluyor.

Yapı sektöründe yaşanan fiyat dalgalanmalarının yanı sıra uygun fiyat politikası ile %50 oranında kar elde etmenize yardımcı oluyor. Prefabrik yapılar, istenilen boyut ve genişlikte üretilebilmesinden dolayı talep ettiğiniz metrekare üzerinden fiyat alabilmenize fırsat tanıyor. İhtiyaç duyduğunuz yapı modelinin genişliğini tamamen kendiniz uyarlayabilirsiniz. Prefabrik yapılar, özel programlarda isteğinize uygun olarak proje hazırlanıp üretilir. Bu proje aşamasında yapı içerisine özellikle dahil etmek istediğiniz ekstra alanlar var ise ekletebilirsiniz.


Prefabrik yapılar, 4 mevsim kullanım garantisi sağlar. Isı yalıtımlı olarak üretilmesinden dolayı kış aylarında yapı içerisi sıcak olmakla birlikte ısınma maliyetlerinizin de azalmasına destek olur. Yaz aylarında ise yapı içerisi serin olmasından dolayı kullanıcılara konfor sağlar. Sizler de ihtiyaçlarınıza yönelik olarak prefabrik yapı sektörlerinden yararlanarak dilediğiniz yapıyı yaptırabilirsiniz.

Prefabrik Yapılar 10 Yıl Sorunsuz Kullanım Vadediyor

Prefabrik yapı seçeneklerinden yararlanmak isteyen kişi ve kurumların en çok araştırdığı noktalardan bir tanesi yapıların uzun süreli olarak kullanılabilip, kullanılmadığıdır. Prefabrik yapılarda tercih edilen tüm yapı malzemeleri uluslararası standartlara uygun olmakla birlikte çelik konstrüksiyon malzemelerden destek alınır. Çelik konstrüksiyon malzemeler paslanmaz çelik özelliği ile uzun yıllar sorunsuz kullanım sağlar. Herhangi bir bakım onarım gerektirmeyen bu yapıların dış katmanı, özel boya ile boyanır. Bu boya meydana gelebilecek kötü hava şartlarına karşı ekstra koruma sağlar. Dış cephe boyası solmaz yapısı ile ilk günkü canlılığını korur.

Prefabrik yapılar geniş kullanım ağına sahiptir. Okul, hastane, otel yapıları, yatakhane ve yemekhane gibi birçok alanda prefabrik yapılar tercih edilir. Kolay kurulum özellikleri bir yana, birçok öne çıkan üstün özellikleri ile kullanıcılara avantaj sağlar. Prefabrik yapılar hızlı ve kolay kurulumları ile özellikle acil ihtiyaçlarınızda kısa süre içerisinde sizlere teslim edilir. Talep ettiğiniz boyut ve genişliğe göre yaklaşık olarak 7 ila 10 gün içerisinde yapılarınız hazırlanarak sizlere teslim edilir ve zamandan tasarruf etmeniz sağlanır. Prefabrik yapınız üretim aşamasından kurulum aşamasına kadar alanında uzman kişiler tarafından özenle hazırlanır. Bu süreçlerde sizlerden ekstra iş veya ücret talep edilmez.

Şantiye Konteyner Modelleri Nelerdir?

Şantiye konteyner modelleri özel boyut ve ölçülerde tasarlanabilmesinden dolayı herkesin ihtiyacına cevap veriyor. Şantiye konteyner modellerine olan talebin giderek artış göstermesi nedeniyle birçok farklı yapılar satışa hazır konumdadır. İstenilen şantiye konteyner modeli herkese göre değişkenlik göstermesinden dolayı farklı ürün çeşitleri ile ön plana çıkıyor. Şantiye konteyner modelleri arasında en çok tercih edilen modeller arasında standart modeller tek katlı prefabrik ofis seçenekleri ilk sırada yerini alıyor. Prefabrik yemekhane ve yatakhane gibi seçeneklerde şantiye konteyner yapılarının olmazsa olmazıdır. Özellikle şantiye konteyner yatakhaneler, yangın güvenliği başta olmak üzere; zorlu şartlarda şantiye ortamında çalışan işçilere de ev konforu sağlıyor. Şantiye konteyner yatakhanesi çalışan işçi sayınıza göre tasarlanarak uyarlanabiliyor.

Şantiye Konteyner Fiyatları Ne Kadardan Başlıyor?
 
Modern tesislerde yeni nesil makineler ile üretilen şantiye konteyner yapıları uygun fiyat seçenekleri ile kullanıcılara sunuluyor. Şantiye konteyner fiyatlarının uygun olmasının en önemli nedenlerinden bir tanesi kısa süre içerisinde teslim edilmesidir. Klasik betonarme yapılarda bir yapının teslim süresi yaklaşık 1 ila 1,5 yılı aşkın süre ile kullanıcıya ulaşıyor bu aşamada malzemelerde oluşan fiyat farkları doğrudan yansıtılıyor. Ancak konteyner sektöründe en geç 10 gün içerisinde teslimat ve kurulumlar yapılmasından dolayı sizlere ekstra masraf ve maliyet oluşturulmuyor. Bütçe dostu bu yapı seçenekleri birçok kurum ve kuruluşlarında tercihleri arasında yer alıyor. Sizler de bütçenizi sarsmayan şantiye konteyner seçeneklerinden yararlanarak üstün teknolojik yapılara sahip olabilir ve dilediğiniz tüm noktalara kurulum yaptırabilirsiniz.

İsteğinize Uygun Yapılar Prefabrik Sektöründe

Prefabrik yapıların kişilere sunmuş olduğu en önemli avantajlardan bir tanesi tamamen size özel hazırlanan yapı olmasıdır. İstenilen ölçüye, modele göre hazırlanması bir yana iç dizayn tasarımları da tamamen sizlerin zevkinize göre uyarlanır. Modern yapısı ile her alana uyum sağlayan prefabrik yapılar, proje aşamasında da talep ettiğiniz modele göre özel planlama yapılarak sizlere sunuluyor. Sizler de kendinize isteğiniz doğrultusunda bir yapı modeli inşa ettirmek isterseniz prefabrik yapıları tercih ederek yaptırabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mikro cerrahi teknikle bel fıtığını yendiÖnceki Haber

Mikro cerrahi teknikle bel fıtığını yend...

3 bin Uğurlu öğrenciden Ata’ya ziyaretSonraki Haber

3 bin Uğurlu öğrenciden Ata’ya ziyaret

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar