29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3822
EURO35.0188
ALTIN2325.8

Pınar Karşıyaka, Avrupaya erken veda etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pınar Karşıyaka, Avrupaya erken veda etti
Abone ol
PINAR KARŞIYAKA, FIBA ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-INN TURU ÜÇÜNCÜ MAÇINDA İSPANYA'NIN TENERİFE TAKIMINA DEPLASMANDA 74-71'LİK SKORLA YENİLEREK SERİDE 2-1 GERİYE DÜŞTÜ. KARŞIYAKA BU SONUÇLA AVRUPA'YA VEDA ETTİ.

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In Turu üçüncü maçında İspanya’nın Tenerife takımına deplasmanda 74-71’lik skorla yenilerek seride 2-1 geriye düşen Pınar Karşıyaka, Avrupa’ya erken veda etti. Karşıyaka, geçtiğimiz sezon final oynadığı turnuvada bu sezon son 16 turuna kalamadan Avrupa defterini kapatmış oldu.


FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In turu üçüncü maçında Pınar Karşıyaka, İspanya’nın Lenovo Tenerife takımına konuk oldu. Maça kötü bir başlangıç yapan Karşıyaka, ilk seti 17-11’lik skorla geride kapattı. İkinci sette de üstünlüğü sağlayamayan yeşil-kırmızılılar, devreye 37-29 geride girdi. Üçüncü periyoda hızlı başlayan İzmir ekibi, farkı 5’e düşürerek son periyoda 58-53 geride girdi. Büyük bir mücadelenin yaşandığı son sette öne geçmeyi de başaran Karşıyaka, son 1 dakikada rakibini savunamayarak geriye düştü ve maçı 74-71 kaybetti. Bu sonuçla Karşıyaka, Play-In turu serisini 2-1 kaybederek Avrupa’ya veda etti.


Karşıyaka, geçtiğimiz sezon bu turnuvada final oynamış ve turnuvayı ikinci olarak tamamlamıştı.



"Kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum"


Maçın ardından açıklamalarda bulunan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, "Zor bir maç oldu. Buraya kadar maçlarımızı çok zor ve sıkışık bir takvimde oynadık. İlk yarı kötüydük, özellikle hücumda çok hata yaptık. İkici yarıda daha iyiydik, sahada hep beraber mücadele ettik. Karakterimizi ortaya koyarak 15-16 sayı farktan geriye döndük ancak kazanmamıza yetmedi. Maçın sonunda kazanan taraf biz olabilirdik ve bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Fakat son dakikalarda yanlış tercihlerimiz olduğunu da kabul etmeliyiz. Tenerife’yi tebrik ediyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar