23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5387
EURO34.9085
ALTIN2434.5

Osmaniye'de Sporda gençlerin güçlenmesi projeleri tanıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Sporda gençlerin güçlenmesi projeleri tanıtıldı
Abone ol
Avrupa Birliği tarafından sağlanan mali destek kapsamında projelendirilen “Gençlerin spor alanlarında güçlendirmesi” projesinin bilgilendirilmesi yapıldı.

Avrupa Birliği tarafından sağlanan mali destek kapsamında projelendirilen “Gençlerin spor alanlarında güçlendirmesi” projesinin bilgilendirilmesi yapıldı.

Avrupa Birliği Mali Yardım Aracı FRIT II Projesi kapsamında Avrupa Birliği ve Alman Kalkınma Bankası (KfW) tarafından finanse edilen, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan "Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısıyla Güçlendirilmesi" Projesi Halk bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Osmaniye merkez GSB Kayıboyu Kız Yurdu toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısı, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar’ın açılış konuşması ile başladı.

İl Müdürü Acar, proje kapsamında 30 Milyon TL'lik fonla gerçekleştirilen Cevdetiye Beldesi ile  Çardak Köyünde Sentetik Yüzeyli Futbol Sahalarının durumları ve sonraki dönemlerde İlin ihtiyacı olan gençlik ve spor tesisleri talebinin aktarıldığına değindi.

Avrupa Birliği Delegasyonu Alt Yapı Sorumlusu Michel Cat ve Alman Kalkınma Bankası Ankara Ofis Direktörü Kirk Mildner'in konuşmalarının ardından proje bilgilendirme konularına geçildi.

Proje iletişimde kritik konular ve söylemler sunumları  Bakanlık Gençlik ve Spor Uzmanı Başak Ekinci ve İletişi ve Görünürlük Uzmanı Serhat Tok tarafından gerçekleştirildi.

Programın sonunda soru-yanıt bölümünde ise,Kıdemli Proje Koordinatörü Jülide Oğuz ve delegasyon tarafından yöneltilen sorular yanıtlandı.

Gerçekleştirilen toplantıya Osnaniye Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Çevre, Şehircilik ve İklimlendirme Müdürü İrfan Remzi Yılmaz, Köy ve Mahalle Muhtarları, Spor Branşları İl Temsilcileri, STK ve Kulüp Yöneticileri, Türk ve Suriyeli gençler ve sporcular katılım gösterdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşçı adayları hünerlerini sergilediÖnceki Haber

Aşçı adayları hünerlerini sergiledi

Gazi Alemdar şehitleri 102. Yıl dönümünde anıldıSonraki Haber

Gazi Alemdar şehitleri 102. Yıl dönümünd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar