18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5118
EURO34.825
ALTIN2489.4

Osmaniye'de helikopter destekli trafik denetimi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de helikopter destekli trafik denetimi yapıldı
Abone ol
Osmaniye'de, Kurban Bayramı tatili nedeniyle karayollarında hem karadan hem havadan trafik denetimi yapıldı.

Osmaniye'de, Kurban Bayramı tatili nedeniyle karayollarında hem karadan hem havadan trafik denetimi yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli bir şekilde yaklaşık 2 saat süreli yapılan denetimlerde kusurlu sürücülere idari para cezası uygulandı.



Osmaniye İl jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Jandarma Genel Komutanlığına ait helikopterle, kentteki trafik akışını havadan denetledi.



Gerçekleştirilen denetimlerde, Osmaniye-Kadirli İl Yolu, Kadirli-Kozan İl Yolu, Osmaniye-Gaziantep Otoyolu ve D-400 Osmaniye Gaziantep Karayolunda Helikopterle havadan trafik denetimi yapıldı.

Kusurlu araçlar tespit edilip, telsizle Jandarma ve Polis uygulama noktalarına bildirilip, idari para cezası uygulandı.

Denetimlerin ardından konuşan Jandarma Albay Zafer Tombul, Kurban Bayramı dolayısıyla trafik denetimlerinin hava destekli gerçekleştirildiğini belirterek, "Havadan, özellikle otoyolda ve karayolunda giden araçlarla ilgili tespit edilen hatalar, yerdeki polis ve jandarma trafik timlerimize bildirerek gerekli ikaz ve uyarılarımızı yaptık.



Bütün vatandaşlarımızı, özellikle yola çıkanları bir kez daha kurallara uymaları noktasında ikazda bulunuyoruz. Hiç bir şey canlarından daha önemli değildir, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyoruz." dedi.

Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ise İçişleri Bakanlığının emirleri doğrultusunda havadan denetim yapıldığını belirterek, "Çok güzel bir denetim oldu.



Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yolda olan vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diler bayramlarını tebrik ederim." diye konuştu.


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar