25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.496
EURO34.9443
ALTIN2429.3

OPPO'dan Babalar Günü İçin En Anlamlı Hediyeler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OPPO'dan Babalar Günü İçin En Anlamlı Hediyeler
Abone ol
OPPO'nun tüketicilerle buluşturduğu A9 2020, Find X2, Reno3 Serisi akıllı telefonları ve Enco W31 kablosuz kulaklık modeli, Babalar Günü'nde teknoloji meraklısı babalar için en güzel hediye seçeneklerini oluşturacak.

OPPO'nun tüketicilerle buluşturduğu A9 2020, Find X2, Reno3 Serisi akıllı telefonları ve Enco W31 kablosuz kulaklık modeli, Babalar Günü'nde teknoloji meraklısı babalar için en güzel hediye seçeneklerini oluşturacak.

15 Haziran 2020, İstanbul – Yılın en anlamlı günlerinden biri olan Babalar Günü yaklaşıyor. 21 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü, hayatımız boyunca sonsuz destekleriyle her zaman yanımızda olan babalarımızı, anlamlı bir hediyeyle mutlu etmek için bize bir fırsat sunuyor. Eğer babanız teknolojiyi seviyorsa OPPO'nun tüketicilerle buluşturduğu A9 2020, Find X2, Reno3 Serisi akıllı telefonları ve Enco W31 kablosuz kulaklığı, babanıza beklentilerin ötesine geçen bir deneyim yaşatacak.

Koleksiyon değeri taşıyan fotoğraflar

OPPO'nun en son tanıttığı Reno3 ve Reno3 Pro modellerinin üstün kamera özellikleri ile artık kahraman babalar birbirinden çeşitli ve eşsiz fotoğraflar çekebilecek. Reno3 Serisi, şafak vaktindeki ilk güneş ışığından sessiz ve yıldızlı bir geceye kadar gerçek hayattaki güzellikleri kaydetmek konusunda farklı bir deneyim yaşatıyor. Seride yer alan her iki model, devrim niteliğindeki yakınlaştırma performansı ile mobil fotoğrafçılıkta çıtayı yükseltiyor. 13MP telefoto lens 48MP ana kamera ile beraber 2x optik, 5x hibrit ve 20x dijital zoom yapmasını sağlıyor. Tüm bu özellikler, babalarınızın koleksiyon değerinde fotoğraflar çekmesi için tüm sınırları ortadan kaldırıyor.

38 dakikada %100 şarj

OPPO'nun üst segment modeli Find X2, sahip olduğu üstün teknolojik özelliklerin yanı sıra güçlü pili ve hızlı şarj teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 4200mAh pil bulunan model, cep telefonu endüstrisindeki en hızlı ve en güvenli şarj teknolojisi olan 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarja sahip. Böylelikle babanız gün boyu dışarıda olsa bile telefonunun pili uzun süre dayanıyor ve pil bittiğinde sadece 38 dakikada tamamen şarj olabiliyor.

Kablosuz özgürlük

OPPO'nun Enco W31 kablosuz kulaklığı babanızın hem aramalarını yönetebileceği hem de müzik dinlemenin keyfine varabileceği en iyi arkadaşı olabilir. Rüzgardan dolayı oluşan hışırtılı sesleri engelleyen kulaklığın her iki tarafında iki adet dahili yüksek hassasiyetli mikrofon ve aramalar sırasında arka plan gürültüsünü engellemek için tasarlanmış bir çevresel gürültü önleme algoritması mevcut. Enco W31, su ve toz direnci ile de farkını ortaya koyuyor.

Kesintisiz deneyim

Uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine toplayan OPPO A9 2020, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan çok amaçlı 48 MP dört kamerası ve daha uzun süreli kullanım sağlayan 5.000 mAh'lık Ultra Bataryası ile babanıza keyifli ve uzun pil ömürlü bir deneyim yaşatacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Benzer Haberler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar