28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3511
EURO35.1428
ALTIN2308.4

Onur Göçmez: “Yolumuz zor ama hedefimiz mutlu olmak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Onur Göçmez: “Yolumuz zor ama hedefimiz mutlu olmak”
Abone ol
BANDIRMASPOR VE 1. LİG KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI ONUR GÖÇMEZ, FİKSTÜR ÇEKİMİNİ DEĞERLENDİRDİ. VAR SİSTEMİNİN 1. LİG’DE OLUMLU OLACAĞINI SÖYLEYEN GÖÇMEZ, HEDEFLERİNİN DE SEZON SONUNDA MUTLU OLMAK OLDUĞUNU İFADE ETTİ.

Bandırmaspor ve 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Onur Göçmez, fikstür çekimini değerlendirdi. VAR sisteminin 1. Lig’de olumlu olacağını söyleyen Göçmez, hedeflerinin de sezon sonunda mutlu olmak olduğunu ifade etti.


Bandırmaspor Başkanı ve 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Onur Göçmez, fikstür çekiminin ardından İhlas Haber Ajansı’na konuştu. Fikstür çekiminin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Göçmez, “Zor bir lig ve 14 şehri temsil eden 19 takımlı bir lig. Anadolu’nun birçok şehrine yayılan ve futbol sevdasını yayan bir lig. Bugün federasyon başkanımızı ziyaret ettik ve çok güzel bir iletişimle başladık. Lig planlaması konusunda fikirlerimizi sordular ve tüm kulüplerimizin yorumuyla fikirlerimizi ilettik, gerekli düzenlemeyi yaptılar. Ayrıca deplasman konusunu konuştuk. Artık 1. Lig taraftarları da deplasmana gidecek. Zaten genel bir karardı ama bir yanlış anlaşılma olmuştu, bunu da giderdik. VAR sistemi de geliyor bu sene. Hem güveni hem de hakemlerin vereceği kararlar konusunda da olumlu bir etkili olacağını düşünüyoruz” dedi.



“Daha mücadeleci bir takım olacağız”


Bandırmaspor olarak bütçeyi mütevazı şekilde kurguladıklarını söyleyen Onur Göçmez, “Kurlardaki artışı planlama ve enflasyon ortamında bu seviyeyi korumanız gerekiyor. Hedefimiz yine Türkiye’nin bahsedeceği, sistemi olan güzel oyun. Geçen seneki sistem ne ise, Bandırma bu sene de daha çok mücadele eden ve daha çok keyif veren bir takım olacak. Yolumuz zor ama hedefimiz sezon sonunda mutlu olmak” diyerek sözlerini tamamladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüksel Yıldırım: “Bir santrfor ve bir sağ bek alacağız”Önceki Haber

Yüksel Yıldırım: “Bir santrfor ve bir sa...

Bolu Belediyesine 394 bin 548 lira para cezasıSonraki Haber

Bolu Belediyesine 394 bin 548 lira para...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar