01 Temmuz, 2024, Pazartesi
DOLAR32.6766
EURO35.1281
ALTIN2446.3
Yusuf Cinkara Otomotiv

OKÜ’de Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ’de Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Karacaoğlan Yerleşkesi OKÜ Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Karacaoğlan Yerleşkesi OKÜ Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Törene Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Baro Başkanı Mehmet Karakoç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva ve daha birçok kamu kurumu temsilcisi, akademisyenler, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Geçit töreni ile başlayan etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Törende ilk konuşmayı, mezun öğrenciler adına Mimarlık Tasarım Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi Ebru Savran yaptı.

Savran, konuşmasında pandeminin ve depremin etkilerine rağmen eğitimin kesintisiz devam etmesi için gösterilen çabaya teşekkür etti.

Ayrıca, mezun arkadaşlarına Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için kararlılıkla ilerlemeleri gerektiğini vurguladı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, konuşmasında genç ve dinamik bir üniversite olduklarını belirterek, "Ülkemizin ve dünyanın gelişimine katkı sunma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu yıl da yaklaşık 1100 lisans, 850 ön lisans ve 1000 lisans üstü öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz," dedi.

Prof. Dr. Uzun, eğitim kalitesini yükseltmek ve kapasiteyi artırmak için her geçen yıl büyük çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından, OKÜ fakülteleri ve meslek yüksekokullarından, tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarından mezun olan öğrencilere başarı belgeleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Vali Dr. Yılmaz, genç mezunları tebrik ederek başarılı ve mutlu bir gelecek diledi.

Tören, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen kep atma seremonisiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa BBSK, Ali Efe Barışı kadrosuna kattıÖnceki Haber

Manisa BBSK, Ali Efe Barışı kadrosuna ka...

Şanlıurfada devrilen saman yüklü tır alev alev yandıSonraki Haber

Şanlıurfada devrilen saman yüklü tır ale...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar