01 Temmuz, 2024, Pazartesi
DOLAR32.6766
EURO35.1281
ALTIN2446.3
Yusuf Cinkara Otomotiv

OKÜ'de Mezuniyet Coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ'de Mezuniyet Coşkusu
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) mezuniyet coşkusu yaşandı. Öğrencilerin mezuniyet heyecanına Vali Dr Erdinç Yılmaz başta olmak üzere protokol üyeleri de ortak oldu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) mezuniyet coşkusu yaşandı. Öğrencilerin mezuniyet heyecanına Vali Dr Erdinç Yılmaz başta olmak üzere protokol üyeleri de ortak oldu. 

OKÜ 2023–2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Karacaoğlan Yerleşkesi OKÜ Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Törene, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Baro Başkanı Mehmet Karakoç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, OKÜ Rektör Yardımcıları, fakülte dekanları, enstitü müdürleri, meslek yüksekokulu ve yüksekokul müdürleri, diğer akademisyenler, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Geçit Töreni ve İstiklal Marşı

Mezunların geçit töreni ile başlayan etkinlikte saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Törenin ilk konuşmasını mezun öğrenciler adına Mimarlık Tasarım Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğrencisi Ebru Savran yaptı.

Savran, "4 yıllık lisans eğitimi sürecinde yaşanan pandemi ve deprem gibi toplumsal açıdan derin üzüntüler duyduğumuz zorlu dönemlerde eğitimin kesintisiz devamı için gösterdiğiniz özveri, liderlik ve rehberlik için teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgili mezun arkadaşlarım, bugün bilimin ışığında ilerleyen ve aklın rehberliğinde öğrenmeye devam eden bireyler olarak yeni bir döneme adım atıyoruz.

Bizler geleceğe umutla bakmalı, Atatürk'ün ilke ve inkılapları doğrultusunda ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için kararlılıkla ilerlemeliyiz." dedi.

Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun " Bu yıl 3 Bin civarı öğrenciyi mezun ettik"

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ise yaptığı konuşmada, "17 yıl önce kurulmuş genç ve dinamik bir üniversite olarak yenilikçi vizyonumuzla ülkemizin ve dünyanın gelişimine katkı sunma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Her geçen yıl eğitim kalitemizi yükseltmek ve kapasitemizi artırmak için büyük çaba sarf ediyoruz.

Bu yıl da yaklaşık 1100 lisans, 850 ön lisans ve 1000 lisansüstü öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bugün keplerini coşkuyla havaya fırlatacak olan öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olacağız." ifadelerini kullandı.

Başarı Belgelerinin Takdimi

Konuşmaların ardından OKÜ fakülteleri ve meslek yüksekokullarından, tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarından mezun olan öğrencilere başarı belgeleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından takdim edildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, mezun olan gençleri tebrik ederek, başarılı ve mutlu bir gelecek diledi.

Kep Atma Töreni

Tören, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol üyelerinin öğrencilerin coşkusuna ortak olduğu kep atma etkinliği ile sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadenizin derinliklerinde evlilik teklifiÖnceki Haber

Karadenizin derinliklerinde evlilik tekl...

Bingölde 4 farklı noktada uyuşturucu ele geçirildiSonraki Haber

Bingölde 4 farklı noktada uyuşturucu ele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar