29 Haziran, 2024, Cumartesi
DOLAR32.8826
EURO35.1821
ALTIN2450.3
Yusuf Cinkara Otomotiv

OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinde mezuniyet heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinde mezuniyet heyecanı
Abone ol
OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenleri, 15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde düzenlendi.

 

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Beslenme ve Diyetetik bölümlerinin yemin törenleri düzenlendi.

OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Beslenme ve Diyetetik bölümlerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yemin törenleri 15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde yapıldı.

Yeni mezunların mesleğe ilk adımını temsil eden onay törenlerine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Dayangaç, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

Aynı gün içerisinde farklı zaman dilimlerinde düzenlenen törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Sırasıyla Ebelik Bölümü ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunlarımız, antlarını okuyarak meslek yemini etti.

Yemin törenlerinde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Dayangaç'ın yanı sıra Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Yıldırım ve mezunlar adına bölümleri birincilikle bitirme başarısını gösteren konuşma gerçekleştirdi.

"Üzerinizde emeği olanlara teşekkür ediyorum"

Bölümlerini başarıyla tamamlayan mezun olan mezuniyet törenini yapan Prof. Dr. Alparslan Dayangaç, bölgelerin önemine de değinerek ''Sizler artık sağlık profesyonelisiniz, bu gidişatın sizlerin toplumunda yeriniz ve değişimiz farklı.

Sağlık alanında donanım kazanmanızı sağlayan fakülte hocalarımıza ve üzerinizde büyük emeği olan ailelerinize ayrıca teşekkür ederim.

Gidişinizin bizim için ayrı bir hüznü olmasına rağmen mesleki hayatınızda uğurlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum.'' şeklinde konuştu.

Bölümlerini başarılı bir şekilde tamamlayan keplerini fırlatma heyecanı yaşayan bölümlerde, temsili diplomaları Dekan Prof. Dr. Alparslan Dayangaç ve öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.

Etkinlikler, günün anısının fotoğrafının hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burhaniyede EMARÇEBB toplantısıÖnceki Haber

Burhaniyede EMARÇEBB toplantısı

Ardahanda 276 paket kaçak sigara ele geçirildiSonraki Haber

Ardahanda 276 paket kaçak sigara ele geç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar