29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3726
EURO34.9703
ALTIN2325.6

Nilüferden mükemmel geri dönüş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nilüferden mükemmel geri dönüş
Abone ol
NİLÜFER BELEDİYESPOR, MİSLİ.COM SULTANLAR LİGİ 9. HAFTA MAÇINDA AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’U KONUK ETTİ. YEŞİL MAVİ BEYAZLI EKİP, 2-0 GERİYE DÜŞTÜĞÜ MAÇTA, MÜTHİŞ BİR GERİ DÖNÜŞE İMZA ATARAK RAKİBİNİ 3-2 YENDİ.

Nilüfer Belediyespor, Sultanlar Ligi 9. hafta maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Bursa temsilcisi, 2-0 geriye düştüğü maçta, önemli bir geri dönüşe imza atarak rakibini 3-2 yendi.


Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 9. haftada Aydın Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’ndaki maça Nilüfer Belediyespor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle “Hayal Edebilirsen, Yapabilirsin!” pankartı ile çıktı.


Mücadeleye etkili başlayan Aydın Büyükşehir Belediyespor, maç başında 5-0’lık seri yakaladı. Bu sonuca müdahale için Nilüfer Belediyespor erken mola aldı. Mola dönüşü rakibini durduran Nilüferli voleybolcular, set ortalarında rakibini yakalasa da ilk seti 25-21 kaybetti. İkinci sete de Ege ekibi etkili başladı ve bu seti de 25-21 kazanarak, setlerde 2-0 öne geçti.


Nilüfer Belediyespor, kötü gidişata maçın üçüncü setinde son verdi. Sete baskılı başlayan Nilüfer ekibi, file önünde üstünlüğü yakaladı ve skoru, 9-4’e getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Nilüfer Belediyespor, rakibinin ataklarına karşılık veremeyince maçta 13-13’lük eşitlik sağlandı. Konuk ekip, ardından 20-15 öne geçti. Kıran kırana geçen mücadelede Nilüfer Belediyespor, 6-0’lık seri yakalayarak aradaki farkı kapattı ve set sonlarına avantajlı girdi. Nilüfer ekibi, bu seti 25-23 alarak setlerde durumu 2-1’e getirdi.


Dördüncü sete 11-3 gibi hızlı bir başlangıç yapan Nilüfer’in sultanları, maç boyunca hem savunma hem atakta istediklerini sahaya yansıttı. Nilüfer, bu seti 25-22 kazanarak, müsabakayı tie-break setine taşıdı.


Kazananın belli olacağı tie-break setine de Nilüfer Belediyespor, etkili başladı ve saha değişimine 8-5 önde girdi. Saha değişiminden sonrada baskın oyununu sürdüren Nilüfer temsilcisi, bu seti zorlanmadan 15-8 kazanarak maçtan 3-2 galip ayrıldı.


Nilüfer Belediyespor, 8 maçta 4. galibiyetini alarak puanını 11’e yükseltti. Ligde bir maç eksiği bulunan Nilüfer Belediyespor, 8. sırada yer aldı. Nilüfer Belediyespor, 7. hafta erteleme maçında 7 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’te, PTT ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaşacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayseriden Tunceliye yürek ısıtan bağÖnceki Haber

Kayseriden Tunceliye yürek ısıtan bağ

Hayvan sever ezeli düşmanlığa son verdiSonraki Haber

Hayvan sever ezeli düşmanlığa son verdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar