29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO35.0168
ALTIN2330.7

Nevşehirden Manavgata bir tır yardım gönderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nevşehirden Manavgata bir tır yardım gönderildi
Abone ol
NEVŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE YANGINDAN ZARAR GÖRENLER İÇİN GIDA VE İHTİYAÇ MALZEMELERİNİN BULUNDUĞU YARDIM TIRI DUALAR EŞLİĞİNDE GÖNDERİLDİ.

Nevşehir Belediyesi tarafından Antalya’nın Manavgat ilçesinde yangından zarar görenler için gıda ve ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım tırı dualar eşliğinde gönderildi.



Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında hayırseverler sabah saatlerinden itibaren gıda kolileri, bebek maması ve bezi, su, battaniye, hijyen paketleri gibi bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri belediye binasına getirdi. Hayırseverler tarafından getirilen yardım malzemeleri belediye görevlilerince tıra yerleştirilirken yardım tırı dualar eşliğinde Manavgat ilçesine gönderildi. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran burada yaptığı açıklamada, "Nevşehir Belediyemiz tarafından kısa sürede başlatılan kampanyaya vatandaşlarımızın teveccühü ile bir tır yardım malzemesi yüklendi" dedi. Kemikkıran, "Nevşehir Belediyesi yaşanan afete kayıtsız kalmayarak çalışma başlattı. Kadirşinas Nevşehir halkı da desteğini verdi. Dua ediyoruz ki ülkemiz bir an önce bu sorunlardan kurtulur. Nevşehir halkı olarak yarayı sarma konusunda her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz." diye konuştu.



Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’da gazetecilere yaptığı açıklamada Türkiye’nin yüreğini yakan orman yangınlarından zarar gören vatandaşlara destek olabilmek amacıyla çalışma başlattıklarını belirtti. Nevşehir halkı ve iş adamlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Savran, "Orman yangınlarına sebep olanlar kahrolsun. Belediyemiz itfaiye ekipleri Osmaniye ve Kozan’daki yangınların söndürme çalışmasına katıldı. Şimdi de Manavgat’a geçti. Bizim insanımız yardımseverdir. Zorluklara karşı her zaman birlikte olur. Hazırlanan yardım tırı ile biz de bölgeye giderek halkımızın geçmiş olsun dileklerini ileteceğiz." dedi.


Yardım tırı, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya tarafından edilen duanın ardından bölgeye uğurlandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar