29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

Motor Ekspertiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motor Ekspertiz
Abone ol
İkinci el araç sahibi olmadan önce kesinlikle ihmal edilmemesi işlemler arasında oto ekspertiz kontrolleri bulunuyor.

İkinci el araç sahibi olmadan önce kesinlikle ihmal edilmemesi işlemler arasında oto ekspertiz kontrolleri bulunuyor.

Motor ekspertiz hizmeti de bunun bir parçası olarak satın alacağınız aracın motorunun ne durumda olduğunu anlamanıza çok daha yardımcı oluyor.

Motor ekspertiz ve daha birçok oto servis işlemi için kurumsal oto ekspertiz firmalarına başvurmanız önemlidir. Kaliteli ve güvenilir bir oto ekspertiz kontrolü sayesinde yeni sahibi olacağınız aracın geçmişte yaşadığı kazaları ve bu kazalar sonucunda değişen orijinal parçalarından haberdar olabilir, mekanik aksamında bir problem varsa öğrenebilir, o an veya yakın gelecekte değiştirilmesi gereken bir parçanın durumunu hızlıca tespit edebilir ve aracın mekanik aksamının ne durumda olduğu hakkında daha fazla detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Aracın temiz olup olmadığını anlamak için çıplak gözle bakmak yeterli olmayacaktır. Ayrıca ufak bir test sürüşü yapmak da aracın tam anlamıyla durumu hakkında bilgi sahibi olmak için yeterli değildir.

Bunun için en güvenilir yol oto ekspertiz kontrolüdür. Eğer siz de uzun kuyruklar beklemeden hızlı ve kolay bir şekilde oto ekspertiz hizmeti almak istiyorsanız Autoking Oto Ekspertiz rehberliğinde online servis randevusu oluşturabilir ya da İstanbul içindeyseniz mobil oto ekspertiz hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Motor Ekspertiz Hizmeti Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yeni sahibi olacağınız aracın motorunun ne durumda olduğu hakkında detaylı bir bilgi sahibi olmak için mutlaka motor ekspertiz kontrolü yapılması gerekir.

Motor ekspertiz hizmeti almadan önce dikkat edilmesi gereken noktalar bulunuyor.

Bunların en başında hizmet alacağınız servisin kaliteli, güvenilir ve müşteri memnuniyetine önem vererek ekspertiz hizmeti veriyor olmasından bahsedebiliriz.

Diğer bir dikkat edilmesi gereken nokta ise, ekspertiz kontrollerinde kullanılacak olan teknik cihaz ve ekipmanların aracınızla uyumlu ve güncel olmaları gerekmektedir.

Aksi takdirde eğer kullanılan teknik cihaz ve ekipmanlar aracınızla uyumlu değilse, aracınızın oto ekspertiz raporu yanlış bir şekilde oluşturulabilir. Bunun sonucunda ilerleyen zamanlarda ciddi sıkıntı ve masraflarla karşılaşabilirsiniz.

Son olarak ve en önemli noktalardan birisi ise tarafsız oto ekspertiz hizmeti sağlayan bir servis bulmak.

Eğer tercih ettiğiniz servis oto ekspertiz kontrollerini tarafsız bir şekilde gerçekleştirmiyor ise, kötü niyetli araç sahipleri araçlarının kusurlarını kapatmak, masraftan kaçınmak ve aracın değerinin düşmesini engellemek için oto ekspertiz raporunda değişiklikler yapabilir.

Bu tarz risklerden uzak bir şekilde tamamen güvenilir bir oto ekspertiz hizmeti almak için Autoking Oto Ekspertiz servislerini tercih edebilirsiniz.

Motor Ekspertiz Fiyatları

Son zamanlarda ikinci el araç alım ve satımlarının yaygınlaşması ile ekspertiz hizmeti sağlayan servislerin sayısı da artmıştır.

Böylelikle artık her bütçeye uygun ekspertiz hizmeti bulmak mümkündür. Ancak ekspertiz servisi tercihinde bulunurken fiyattan önce hizmet kalitesini göz önünde bulundurmakta fayda var.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
3üncü Esenler Film Günlerinde ödüller sahiplerini bulduÖnceki Haber

3üncü Esenler Film Günlerinde ödüller sa...

Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü spor dersi ile açıldıSonraki Haber

Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar