29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Modern sanayi sitesine hazırlık başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Modern sanayi sitesine hazırlık başladı
Abone ol
DÜZCE BELEDİYESİ TARAFINDAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ ÇERÇEVESİNDE ESKİ SANAYİ SİTESİNİN TAŞINMASI PLANLANAN BÖLGEDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI. MODERN SANAYİ SİTESİNİ DÜZENLENEN PROGRAM İLE TANITAN DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ, “ DÜZCELİ ESNAFLARIMIZA ÖNCELİK TANIYACAĞIZ VE 1 YIL İÇİNDE İNŞAATI TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ” DEDİ

Düzce Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde eski sanayi sitesinin taşınması planlanan bölgede çalışmalar başladı. Modern Sanayi sitesini düzenlenen program ile tanıtan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ Düzceli esnaflarımıza öncelik tanıyacağız ve 1 yıl içinde inşaatı tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.


Düzce’nin merkezinde bulunan Eski Sanayi Çarşısının kaldırılması ve yeni yerine taşınması için çalışma başlatıldı. Uzun süredir Düzce gündeminde olan ancak Düzce Belediye Başkanı Özlü tarafından hayata geçirilen Modern Sanayi Sitesi 63 dönüm arazi üzerinde yükselecek. Modern Sanayi Sitesinin yapılacağı alanda yapılan basın toplantısına Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Başkan Yardımcıları ve müdürlerin yanı sıra TSO Başkanı Tuncay Şahin, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ile esnaf odaları başkanları katıldı.


Sanayi sitesinin yapılması için TOKİ ve Milli Emlak Müdürlüğü ile ilgili süreci açıklayan Faruk Özlü, 63 dönüm üzerine yapılacak ve rezerv alanının da hazır olduğu Modern Sanayi Sitesinde 381 adet dükkan ve sosyal donatıların olacağını söyledi.


Öncelik Düzceli esnafa verilecek


Modern Sanayi Sitesinde 84 metrekare birinci kat ve 20 metrekare asma katın olacağı dükkanların satın alınması için işyeri talep sözleşmesini ilk olarak Eski Sanayi Çarşısı ve Düzceli esnaflara teklif edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Özlü, “ Ön talepleri topladıktan sonra ihaleye çıkacağız. Ardından da dükkanların fiyatlarını belirleyeceğiz. Satın alma önceliği esnafımızda olacak. Teslimat süresini de 1 yıl olarak hedefledik. Kış ayları gelmeden bölgenin zemin çalışmasını bitireceğiz. Hedef süremizi mücbir sebepler haricinde yakalayacağımızı düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.


1 Yıl içerisinde tamamlanacak


Projeyi bir yıl içerisinde tamamlamayı planladıklarını kaydeden Faruk Özlü; "Projemizi bir yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bizim verdiğimiz tarihler hedef tarihleridir. Biz bu tarihleri işin daha hızlı ilerlemesi açısından veriyoruz" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan açıkladı, bin 300 tarım kredi markete kasap reyonu açılacakÖnceki Haber

Bakan açıkladı, bin 300 tarım kredi mark...

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Devrimsel bir adım atılıyorSonraki Haber

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Devrimsel b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar