29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.489
EURO35.1409
ALTIN2325.9

Milletvekili Kaya, Ramazan Bayramını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya, Ramazan Bayramını kutladı
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Ramazan Bayramı sebebiyle mesaj yayınladı.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Ramazan Bayramı sebebiyle mesaj yayınladı.

Osmaniye Milletvekili Kaya Ramazan Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi: “ Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha idrak etmekteyiz.  Bir ay boyunca Millet olarak , büyük bir kardeşlik iklimi içinde  dayanışma  ve yardımlaşma  duygusu ile hep birlikte yaşadık.

Bizi biz yapan değerleri kuvvetle hatırlayacağımız bu ayda,  Sahur mahmurluğu, iftar heyecanı, teravih, yardımlaşma ve dayanışmalarla dolu bu müstesna zaman dilimini uğurlarken, hep birlikte sevincini yaşayacağımız Ramazan Bayramına erişmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı,  insanları aynı duygu ve düşünce de birbirine yakınlaştıran, sosyal hayatın getirdiği, stres, kaygı, sıkıntılardan uzaklaştıran, umudumuzu, vicdanımızı ve sevincimizi artıran, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren müstesna günlerdir. Tarihimiz boyunca ecdadımız almış olduğumuz örf, adet gelenek , görenek ve düstur ile Aziz Milletimizin gelecek nesillere bırakacağı en büyük değer, ailelerimizle, çocuklarımızla, komşularımızla ve topyekûn milletçe idrak edeceğimiz bayramlar, özel bayram günleri olacaktır.

Korona virüs ile canla başla mücadele ettiğimiz bu günler de kendimiz ve sevdiklerimiz için önlem ve tedbirlere Millet olarak dikkatle uymaktayız. Ancak biraz daha sabretmemiz gerekmektedir. Yine büyüğüyle küçüğüyle, sılada olanıyla gurbette yaşayanıyla, aile fertlerinin bir araya geldiği, özlemlerin giderilip dostlukların tazelendiği bu özel ve müstesna günleri hep birlikte idrak edeceğimiz günler yakındır.

Başta ‘Yeryüzünün Cenneti Osmaniye’miz olmak üzere, cennet vatanımızda ve tüm İslam âleminde nice güzelliklere vesile olmasını; huzur ve güven içinde geçmesini diliyorum.

Bu vesile ile Cenabı Allah’tan , sevgi, kardeşlik, yardımlaşma , dayanışma  günleri  olan bayram günlerini, hakkıyla idrak etmenizi diliyor, Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar