04 Temmuz, 2024, Perşembe
DOLAR32.568
EURO35.2578
ALTIN2468.1
Yusuf Cinkara Otomotiv

Midtown’da Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Programı Başlıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Midtown’da Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Programı Başlıyor!
Abone ol
Midtown Alışveriş Ve Yaşam Merkezi, Bu Yıl İkincisi Düzenlenecek Olan Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı İle Orta Okul Ve Lise Öğrencilerine Kapılarını Açıyor.

Midtown Alışveriş Ve Yaşam Merkezi, Bu Yıl İkincisi Düzenlenecek Olan Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı İle Orta Okul Ve Lise Öğrencilerine Kapılarını Açıyor.

İlki 8 Temmuz’da Başlayacak Ve Dört Ayrı Gruptan Oluşan Program, Ortaokul Ve Lise Öğrencileri İçin Mesleki Deneyimler Sunacak.

Eylül’e Kadar Sürecek Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı’na Katılmak İsteyen Öğrenciler Başvurularını İ[email protected]  Mail Adresine İletebilirler.

Program Kapsamında Gençlerin Kariyer Yolculuklarına Destek Olmayı Amaçlayan Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Program’ı Geleceğin Girişimcilerine Benzersiz Bir Fırsat Sunuyor.

Meslek Ve Üniversite Seçiminde Rehberlik Yaparak Gençlerin Potansiyellerini En İyi Şekilde Değerlendirmelerine Yardımcı Olacak Olan Bu Program, Geleceğe Umutla Bakmak İsteyen Ortaokul Ve Lise Öğrencilerinden Oluşacak.

Midtown’un Geleceğe Yönelik Bu Önemli Staj Programıyla, Genç Girişimcilerin Vizyonlarını Genişletmek Ve Başarıya Ulaşmalarını Desteklemek Hedefleniyor.

Meslek Seçimlerine Doğru Yönlendirmeler Yaparak Gençlerin Potansiyellerini Keşfetmelerine Olanak Tanıyan Bu Program, Gençlerin Hayallerine Bir Adım Daha Yaklaşmalarını Sağlayacak.

Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Programı İle Öğrenciler; Kariyerleri Ve Eğitim Hayatları Konusunda Bilinçlenirken Aynı Zamanda Farklı Departmanlarla Bir Araya Gelerek Deneyim Kazanma Fırsatı Bulacaklar.

Uygulamalı Staj Programı

Bu Yıl Öğrenciler Program Kapsamında Sürprizlerle Dolu Deneyimler Yaşayacakları 4 Farklı Gruba Ayrılacaklar.

Teorik Ve Pratik Deneyimlerini Arttırmaya Yönelik Alacakları Temel Eğitimlerin Ardından, Staj Programı Sonunda Geliştirecekleri Projeler İle Eğitimlerini Uygulamalı Olarak Hayata Geçirme Şansına Sahip Olacaklar.

İlk Öğrenci Grubunu 8 Temmuz’da Misafir Edecek Olan Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programıyla Öğrenciler; Akademik, Sosyal, Yaratıcı Ve Sanatsal Gelişimlerini Arttırma Fırsatı Yakalayacaklar.

2023 Yılında Kırk Beş Gün Süren Ve Elliden Fazla Öğrencinin Katılımıyla Keyifli Ve Öğretici Geçen Programa Bu Yıl Yüzden Fazla Öğrencinin Katılımı Bekleniyor.

Midtown Gençlere Sunduğu Destek Ve Rehberlik İle Rotasını Geleceğe Çevirmek İsteyen Genç Girişimcileri Bekliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aday sürücü kontrolden çıktı, reklam panosunu ve ağaçları devirdiÖnceki Haber

Aday sürücü kontrolden çıktı, reklam pan...

Uzuncaburç Antik Kentinde çalışmalar sürüyorSonraki Haber

Uzuncaburç Antik Kentinde çalışmalar sür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar