29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0153
ALTIN2324.8

Merkezefendide özel bireylere, özel festival

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Merkezefendide özel bireylere, özel festival
Abone ol
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ, ‘3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’ DOLAYISIYLA İKİNCİ KEZ ‘ENGELSİZ FEST’ DÜZENLİYOR. MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN, “İLÇEMİZİ, ÖZEL BİREYLERİN HAYATA EŞİT KATILIMI İÇİN GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ. FESTİVALİMİZE TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ” DEDİ.

Merkezefendi Belediyesi, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla ikinci kez ‘Engelsiz Fest’ düzenliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizi, özel bireylerin hayata eşit katılımı için geliştirmeye devam ediyoruz. Festivalimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.



Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ‘Engelsiz Fest’ bu yıl da gerçekleştirilecek. Etkinlik, 2 Aralık Cuma ve 3 Aralık Cumartesi günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılacak. Festival, 2 Aralık Cuma günü saat 10.00’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüş sonunda ‘Engelsiz Yaşam Akademisi’nde bulunan mesleki atölyelerin stantları açılacak. Saat 15.30’te ‘Ah Necibe’ isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.


Festivalin ikinci gününde ise stantlar 11.00’de açılacak. Saat 15.00’te engelli spor kulüplerine malzeme dağıtımı gerçekleştirilecek. Festival süresince gün boyu stantlar, workshoplar, animasyonlar, sürpriz etkinlikler ve çeşitli ikramlar olacak.



“Özel bireylerin her zaman yanındayız"


3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalığı artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ‘Engelsiz Fest’i geleneksel hale getireceklerini söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerimizde özel bireyleri de düşünüyor, ona göre hareket ediyoruz. İlçemizi, özel bireylerin hayata eşit katılımı için geliştirmeye devam ediyoruz. Engelsiz Yaşam Akademimizde eğitim gören özel bireylerimiz bizler için çok kıymetli. Onların yaptığı her işe, içinde bulundukları her ortama, yüzlerindeki tebessüme büyük önem veriyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde Engelsiz Fest’in ikincisini düzenliyoruz. İki gün sürecek, birbirinden güzel ve keyifli etkinliklerin yer alacağı festivalimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Telekomdan ‘Sesli Adımlarla AKMde herkes için erişilebilir yaşamÖnceki Haber

Türk Telekomdan ‘Sesli Adımlarla AKMde h...

Efelerde 7nci Kitap Kafe kapılarını açmak için gün sayıyorSonraki Haber

Efelerde 7nci Kitap Kafe kapılarını açma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar