19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.34
EURO35.1796
ALTIN2239.9

Meral Akşener: “Yanan Alanlara Dikilecek Bütün Betonları Yıkacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meral Akşener: “Yanan Alanlara Dikilecek Bütün Betonları Yıkacağız”
Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ülke genelinde yaşanan orman yangınları nedeni ile Muğla, Antalya, Osmaniye ve Adana illerine giderek incelemelerde bulundu.   

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ülke genelinde yaşanan orman yangınları nedeni ile Muğla, Antalya, Osmaniye ve Adana illerine giderek incelemelerde bulundu.   

Akşener, yangın söndürme çalışmaları hakkında yetkililerden, AFAD ve sivil toplum kuruluşlarından bilgi aldı.

Akşener, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, “Yanan alanlara dikilecek bütün betonları yıkacağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener  orman yangınları ile ilgili yaptığı açıklamada;  “Bizim önerimiz şu, tabii sizlerden de bilgilendikten sonra, tabiat kendisini onarıyor, doğa kendisini onarıyor ama birincisi verilen sözlerin yerine getirilmesi.

Şimdi tüm Marmaris’te görevli bulunan herkesin ve basının huzurunda şunu söyleyeyim, Sayın Cumhurbaşkanı’nın ağzından ve diğer yöneten insanların ağzından verilen bütün sözlerini takibi şahsen yapacağım.

İkincisi bu ormanların yangınına yönelik birçok söylenti var. Kundaklama mıdır nedir ne değildir bunun çok acilen Türkiye’nin birliği bütünlüğü açısından çok önemli ortaya çıkarılması lazım.

İkincisi kundaklama ile ilgili bir sonuca varılırsa, bu kanun çıkarılmalı ki, bunu yapanların, kundaklayanların terör suçlusu sayılması.

Bir diğeri de buralara eğer beton yapılırsa bunun yıkılmasına dair bir kesin kararın olması. Ve tekrar yanan ağaçların yerine ağaç dikilmesi, bu millet diker ağacını merkezi bütçeye yük olmayız.

Bunların takipçisi olacağız. Buradan ders çıkarmak, bilgi çıkarmak ve onun gereğini yapmak lazım. Başlangıçta verilen sözlerin takibi konusunda şahsen takipçisi olacağım her aşamada vatandaşımızı bilgilendireceğiz.

Turizm yasası ya da torba yasada çıkan konuyla ilgili herhangi bir şüpheli durum vardıysa Ana Muhalefet Partisi CHP bildiğim kadarıyla çalışıyor maddeler üzerinde Anayasa Mahkemesi’ne götürüleceğini biliyorum, Anayasa Mahkemesi nasıl bir karar verir onu bilemem biz Anayasa Mahkemesine parmak sallamıyoruz.

Duruma göre bakılacak ama verilen sözlerini takibini yapacağız, buralarda beton görmeyeceğiz.” Dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar