04 Temmuz, 2024, Perşembe
DOLAR32.5711
EURO35.2259
ALTIN2466.8
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mehmet Özhaseki Görevden Ayrıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Özhaseki Görevden Ayrıldı
Abone ol
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını duyurdu.

Özhaseki, açıklamasında, "Aziz milletimiz," diyerek başladığı ifadelerinde 1994 yılında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak başladığı hizmet yolculuğunu anlattı.

Belediye başkanlığı süresince Kayseri’ye hizmet etmekten büyük bir manevi haz duyduğunu belirten Özhaseki, daha sonraki yıllarda Kayseri Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak Türkiye’ye hizmet ettiğini ifade etti.

Özhaseki, Türkiye’nin en büyük doğal afetlerinden birinde yaraların sarılması ve yıkılan şehirlerin yeniden inşa edilmesi için tarihi bir sorumluluk üstlendiğini belirterek, “Hamdolsun; geldiğimiz noktada işlerin çözümünde önemli bir mesafe alınmış oldu. Yol netleşti, yapılacak inşa ve ihya faaliyetleri adım adım belirlendi,” dedi.

Görevden ayrılma kararını sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle aldığını açıklayan Özhaseki, görev süresi boyunca gece gündüz çalıştığını ve hiçbir dünyevi hesabın içinde olmadan Hakk’ın rızasını temin etmeyi yegane gaye edindiğini vurguladı.

Vicdan terazisine uygun düşmeyen bir tutum içinde olmamaya özen gösterdiğini ve ne kendisinin ne de çocuklarının boğazından haram bir lokma geçmemesi konusunda hassasiyetini hep diri tuttuğunu belirtti.

Özhaseki, bundan sonraki dönemde kuracağı aile vakfında sağlığı elverdiğince hizmet vermeye devam edeceğini ve ülke için hayırlı olan her işe desteğinin süreceğini söyledi.

Açıklamasının sonunda, "Milletimizden haklarını helal etmelerini hususiyle dilerim.

Sayın Cumhurbaşkanımıza, göstermiş olduğu güven ve teveccühleri münasebetiyle şükranlarımı arz ediyorum," ifadelerine yer veren Özhaseki, görev süresince yanında olan herkese teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İspanya-Uruguay seferini yapan yolcu uçağı türbülansa girdi: 30 yaralıÖnceki Haber

İspanya-Uruguay seferini yapan yolcu uça...

ABDde yargılanan Eylem Tokun tutukluluk halinin devamına karar verildiSonraki Haber

ABDde yargılanan Eylem Tokun tutukluluk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar