29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

MEB Bakan Yardımcısı Şensoy, Rektör Uzunu ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEB Bakan Yardımcısı Şensoy, Rektör Uzunu ziyaret etti
Abone ol
MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI SADRİ ŞENSOY, BARTIN ÜNİVERSİTESİ (BARÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. ORHAN UZUN’U ZİYARET ETTİ.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.


Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği ziyarette, iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.


Bilimin ışığında parlak bir gelecek için gayret gösterdiklerinin altını çizen Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi olarak bölgemizden başlayarak ülkemizin kalkınmasına yönelik hedeflerimiz var. Bu yönde tüm bileşenlerimiz ile birlikte gayret gösteriyoruz, geleceğe kararlı adımlarla yürüyoruz. Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızın ve gençlerimizin hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler olması için durmadan çalışıyoruz. Bilgi toplumunun tüm gerekliliklerini yerine getiren, alanında yetkin gençler yetiştirme ve eğitimi üretime dönüştürme yönündeki gayretlerimiz katlanarak artacaktır. Bu düşüncelerle geleceğe olan yürüyüşümüzde bizlere olan destekleri ve yakın ilgileri için Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer’e ve nazik ziyaretleri ile bizleri motive eden değerlendirmeleri için ise Bakan Yardımcımız Sadri Şensoy’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Bakan Yardımcısı Şensoy ise Bartın Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, misafirperverlikleri için Rektör Uzun’a teşekkür etti.


İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’ın da yer aldığı ziyaret, Rektör Uzun’un Bartın Üniversitesinin gelişim öyküsünün anlatıldığı kitabı Bakan Yardımcısı Şensoy’a takdim etmesiyle son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydının tüm acil sağlık hizmetleri ve sevk durumları masaya yatırıldıÖnceki Haber

Aydının tüm acil sağlık hizmetleri ve se...

Kütahyanın simgesi çinili vazo orijinal haliyle korunacakSonraki Haber

Kütahyanın simgesi çinili vazo orijinal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar