29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Mardin Büyükşehir Belediyesinden 20 bin aileye Ramazan yardımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mardin Büyükşehir Belediyesinden 20 bin aileye Ramazan yardımı
Abone ol
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SOSYAL İNCELEME SONUCU TESPİT ETTİĞİ 20 BİN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA GIDA KOLİSİ DAĞITIMINA BAŞLADI.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal inceleme sonucu tespit ettiği 20 bin ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayı dolayısıyla gıda kolisi dağıtımına başladı.


Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi ve hasta vatandaşlara yönelik desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Mardin Büyükşehir Belediyesi, bolluk, bereket, dayanışma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında, şehir genelinde sosyal inceleme sonucu daha önce tespit etmiş olduğu ihtiyaç sahibi 20 bin aileye gıda kolisi ulaştıracak. Sosyal Hizmet Daire Başkanlığınca hazırlanan gıda kolisi içerisinde makarna, pirinç, nohut, fasulye, kahvaltılık, yağ gibi temel gıda malzemeleri bulunurken paketler ekiplerce vatandaşların bizzat evlerine teslim ediliyor.


Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahibi vatandaşlara gerekli yardımları yapacaklarını belirten Vali Demirtaş, “Bu anlamda Sosyal Hizmet Daire Başkanlığımızca sahada yapılan incelemeler neticesinde 10 ilçemizde tespit edilen 20 bin ailemize Ramazan paketlerimizi ulaştıracağız. Çölyak hastalarımıza yönelik çalışmalarımız da süratle devam ediyor. Yine Ramazan ayı öncesinde eğitim desteğinde üniversitede öğrencisi bulunan Mardin’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak amacıyla 7 bin 652 öğrencimizin hesaplarına 7 milyon 652 bin liralık bir nakdi destekte bulunduk. Ramazan ayında 10 ilçemizde farklı tarihlerde valilik, büyükşehir belediyesi, kaymakamlıklar ve ilçe belediyelerimizin iş birliğinde iftar programları düzenleyerek vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik ruhuyla; sofralarımızı paylaşacağız, kardeşliğimizi pekiştireceğiz, hep birlikte orucumuzu açacağız inşallah” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozulan yollar yenileniyorÖnceki Haber

Bozulan yollar yenileniyor

Trakya Tohum yeni yönetimini belirlediSonraki Haber

Trakya Tohum yeni yönetimini belirledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar