28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Manisada bağımlılıkla mücadele için işbirliği protokolü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisada bağımlılıkla mücadele için işbirliği protokolü
Abone ol
MANİSA RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HASTANESİ İLE EGE ÜNİVERSİTESİ MADDE BAĞIMLILIĞI, TOKSİKOLOJİ VE İLAÇ BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

MANİSA (İHA) – Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü arasında işbirliği protokolü imzalandı.


Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Cengiz Cengisiz, hastane olarak çalışanların ve öğrencilerin madde bağımlılığı üzerine bilgi, farkındalık ve birikimlerini arttırmak adına yaptıkları çalışma çerçevesinde Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü ile işbirliği protokolü imzaladıklarını kaydetti. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Cengisiz’in makamında gerçekleştirilen işbirliği protokolü imza törenine, Manisa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Serap Annette Akgür, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Görkem Yararbaş ile Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzm. Dr. İnci Sağlam ve Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman katıldı.


İşbirliği protokolündeki amaçlarının çalışanların ve öğrencilerin madde bağımlılığı üzerine bilgi, farkındalık ve birikimlerini arttırmak adına yapılacak çalışmaların çerçevesini belirlemek olduğunu kaydeden Başhekim Cengisiz, “Bağımlılıkla mücadele ulusal eylem planı çerçevesinde hastanemiz ile Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır. Ulusal ve uluslararası bilimsel alanda çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Serap Annette Akgür hocamız ve ekibinin bilimsel desteğiyle çalışmalarımız güç ve ivme kazanacaktır. Manisa’mız, çalışanlarımız ve hastanemiz adına hayırlı olsun” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alman turistler, kiralık motosikletle yoldan çıktı: 2 yaralıÖnceki Haber

Alman turistler, kiralık motosikletle yo...

Engellilerin askerli heyecanıSonraki Haber

Engellilerin askerli heyecanı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar